Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ δεν αλλάζει με τίποτα τη... χαλάστρα στο πάρτι της Σίτι! (vid)

Σε ψηφοφορία που διενήργησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλύτερο ματς της ομάδας μέσα στο 2018, οι οπαδοί της ομάδας έδειξαν ότι την πιο γλυκιά γεύση του παλιού χρόνου, την άφησε η... μεγάλη χαλάστρα στο πάρτι της Σίτι στο Etihad, σε ένα παιχνίδι μετά το οποίο θα μπορούσε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο!  



Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ δεν αλλάζει με τίποτα τη... χαλάστρα στο πάρτι της Σίτι! (vid)

Η κορυφή δεν άλλαξε χέρια, τίποτα δεν ήταν ικανό να σταματήσει την προέλαση της Σίτι μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ δεν θα ξεχάσουν ποτέ το τρομερό «διπλό» στο Etihad με την ανατροπή και το τελικό 3-2.

Όλα έδειχναν πως το ντέρμπι εκείνο θα γινόταν ιστορικό με τους «πολίτες» να εξασφαλίζουν τον τίτλο μετά από άνετη νίκη επί της μεγάλης τους αντιπάλου, ωστόσο, ένα ολικό come-back από τους «κόκκινους διαβόλους» έβαλε αναβολή στη στέψη. Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ψήφισε αυτό το ματς ως το καλύτερο της ομάδας τους για το 2018 με ποσοστό 45%, έναντι του 19% που πήρε η νίκη επί της Κάρντιφ στο πρώτο ματς του Σόλσκιερ και του 14% που συγκέντρωσε η μεγάλη ανατροπή στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κώστας Ζάλιαρης