Ασταμάτητος και... διπλός ο Γουίλσον (vids)

Ο Χάρι Γουίλσον διανύει την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη θητεία του στη Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ και στο ματς με τη Μίντλεσμπρο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «κριαριών» για φέτος που φτάνει σε διψήφιο αριθμό συμμετοχής σε γκολ!  



Ασταμάτητος και... διπλός ο Γουίλσον (vids)

Ο Ουαλός εξτρέμ/περιφερειακός επιθετικός που βρίσκεται στα «κριάρια» ως δανεικός από τη Λίβερπουλ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έκανε και την Πρωτοχρονιά αυτό που ξέρει να κάνει απίστευτα καλά. Όπλισε με το αριστερό πόδι, εξαπέλυσε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα να τραντάξει τ' αντίπαλα δίχτυα.

Έφτασε στα 9 γκολ στην Championship για το τρέχον πρωτάθλημα, έχει και μια ασίστ και συνολικά μετράει συμμετοχή σε 10 τέρματα για την ομάδα του, έχοντας γίνει ο πρώτος διψήφιος για το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ.

Σε όλες τις διοργανώσεις, μαζί και με το Λιγκ Καπ όπου έχει σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ο Χάρι Γουίλσον μετράει 10 τέρματα, όλα με το αριστερό πόδι!

Εξ αυτών, τα 7 – όπως και το τελευταίο κόντρα στη Μίντλεσμπρο – έχουν έρθει με σουτ εκτός περιοχής, τα 4 είναι από στημένες μπαλιές, μόλις 3 φορές έχει βρει δίχτυα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και επίσης έχει «σερβίρει» και δυο γκολ σε συμπαίκτες του σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι όπως βγήκε το 2018, ακριβώς έτσι μπήκε και το 2019 για τον Ουαλό άσο που εντυπωσιάζει στη Ντέρμπι και ήδη έχει στρέψει το βλέμμα του Κλοπ πάνω του, με το σενάριο της επιστροφής του στο Μέλγουντ και της διεκδίκησης μιας θέσης στη Λίβερπουλ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο να είναι το πιθανότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Γουίλσον, όταν σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας, το ημερολόγιο έγραφε Φεβρουάριος του 2018, όταν τότε βρέθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χαλ. Σε λιγότερο από έναν χρόνο από εκείνη τη στιγμή, έχει σκοράρει άλλες 16 φορές και φροντίζει κάθε φορά που χρίζεται σκόρερ, να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο για να κάνει ακόμα πιο... ηχηρό τον μύθο του...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης