Ο Νοτιοκορεάτης που ταξίδεψε 5.000 μίλια για να δει... ήττα με «τεσσάρα»!

Από την Ασία στη Βρετανία, ταξίδι 5.000 μιλίων από τη Νότια Κορέα στην Αγγλία και στο γήπεδο της Άκρινγκτον Στάνλεϊ για να... πάρει μεγάλη πίκρα! Ο Γιουνγκ Μιν Γιό είδε από κοντά την αγαπημένη του ομάδα, αλλά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Πίτερμπρο, ήταν λυπηρό για εκείνον...  



Ο Νοτιοκορεάτης που ταξίδεψε 5.000 μίλια για να δει... ήττα με «τεσσάρα»!

Ο 25χρονος φοιτητής από τη Σεούλ, άρχισε να παρακολουθεί και να υποστηρίζει την Άκρινγκτον από το 2017, αφού, είχε κάνει ολόκληρη εργασία για το Πανεπιστήμιό του πάνω στον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος, Άντι Χολτ, «τρέχει» κάθε κομμάτι του συλλόγου που είναι υπ' ευθύνη του.

Ο Γιούνγκ Μιν έκανε για πρώτη φορά το ταξίδι στο Wham Stadium το περασμένο Σάββατο και είδε την αγαπημένη του Άκρινγκτον, μόνο που η ομάδα του... ηττήθηκε με σκορ 4-0 από την Πίτερμπρο.

Η ομάδα, βέβαια, είχε φροντίσει ώστε ο 25χρονος Νοτιοκορεάτης να ξεναγηθεί στο γήπεδο, να συναντήσει τους παίκτες, να μιλήσει μαζί τους, να πάρει δώρα αλλά και να πιεί μια μπύρα με τον πρόεδρο σε κοντινή παμπ μετά το ματς!

Μάλιστα, ο Μιν έδειξε πως θέλει πολύ να σταθεί στο πλευρό της Άκρινγκτον και πήρε εισιτήριο διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν, αξίας 264 λιρών!

Σκοπεύει, επιπλεόν, να δει και το ματς με την Ίπσουϊτς το προσεχές Σάββατο για το Κύπελλο Αγγλίας, προτού επιστρέψει στην πατρίδα του...

Κώστας Ζάλιαρης