Ο πιο… δεινός σκόρερ της Αγγλίας παίζει στην Έξετερ! (video)

Υπάρχει κάποιος στην Αγγλία με περισσότερα γκολ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ μέσα στο 2018; Και όμως… Ο Τζέιντεν Στόκλεϊ τελείωσε τις υποχρεώσεις του τρέχοντος έτους… πάνω από τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ!  



Ο πιο… δεινός σκόρερ της Αγγλίας παίζει στην Έξετερ! (video)

Στα 25 του, ο Άγγλος επιθετικός τελείωσε τη χρονιά με 29 σε επίπεδο πρωταθλήματος. Κανείς άλλος, ούτε καν ο Σαλάχ (28), δεν μπόρεσε να σημειώσει τόσα και έτσι ο άσος της Έξετερ- συλλόγου της Λιγκ 2- ανακηρύχθηκε… κορυφαίο «κανόνι» στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Στόκλεϊ ξεκίνησε το 2009 από τις ακαδημίες της Μπόρνμουθ και από το 2011 δοκίμασε την τύχη του δανεικός σε διάφορες ομάδες, όπως οι Ντονκάστερ, η Πόρτσμουθ, η Λέιτον Όριεντ και η Λούτον.

Για μια σεζόν, το 2016-17, αγωνίστηκε στην Σκωτία με την Αμπερντίν, παίρνοντας γεύση από την κορυφαία κατηγορία της χώρας, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ (27 συμμετοχές, 5 γκολ). Εν τέλει, πέρυσι αποφάσισε να γυρίσει στη Λιγκ 2 και την Έξετερ με την οποία μετρά 97 παιχνίδια και 50 γκολ, εκ των οποίων τα 29 σημειώθηκαν μέσα στο 2018!

Σαφώς και οι επιδόσεις του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από συλλόγους ανώτερων κατηγοριών, αφού φημολογείται ότι τόσο η Σάντερλαντ όσο και η ΜΚ Ντονς επιδιώκουν να αποσπάσουν τα δικαιώματά του.