Προβάδισμα δύο τερμάτων για Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι... (Ημίχρονα)

Με σκορ 3-1 προηγείται η Μάντσεστερ Σίτι της Σαουθάμπτον στα πρώτα 45 λεπτά του «Σεντ Μέριζ», μπροστά με 2-0 απέναντι στην Γουέστ Χαμ η Μπέρνλι.



Προβάδισμα δύο τερμάτων για Μάντσεστερ Σίτι και Μπέρνλι... (Ημίχρονα)

Μπέρνλι-Γουέστ Χαμ 2-0

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο μόλις λεπτό! Ο Μπαρνς  «έσπασε» την μπάλα με κεφαλιά στον Κρις Γουντ, ο οποίος στόπαρε ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή και άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Σον Ντάις.

Το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 34ο λεπτό, με την άμυνα των «σφυριών» να πιάνεται ξανά αδιάβαστη και τον Ντουάιτ ΜακΝίλ να σκοράρει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Γουέστγουντ...

Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Οι «πολίτες» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Νταβίντ Σίλβα να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 10 λεπτό, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του έτερου Σίλβα, Μπερνάρντο. Οι «Άγιοι» ισοφάρισαν στο 37' αφού η αδράνεια του Ζιντσένκο επέτρεψε στον Χόιμπεργκ να «κλέψει» την μπάλα και να βρει δίχτυα με ευθύβολο σουτ.

Το 2-1 διαμορφώθηκε στο 45΄με αυτογκόλ του Γουόρντ-Πράους, ο οποίος παρενέβη στη σέντρα του Στέρλινγκ και έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ενώ το 3-1 σημείωσε με κεφαλιά ο Αγουέρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έπειτα από σέντρα του Σιντσένκο.

Γιάννης Τζιουμακλής