Έσβησαν τα φώτα και η Ντέρμπι έκανε επικό come-back!

Μετά τις δύο τρομερές ανατροπές της Λιντς στα παιχνίδια με τις Άστον Βίλα και Μπλάκμπερν, η Ντέρμπι Κάουντι πήρε τη σκυτάλη! Η ομάδα του Λάμπαρντ πέτυχε απίστευτη νίκη με το τελικό 4-3 επί της Νόριτς, σκοράροντας στο 87' και το 92' κι αφού πρώτα το ματς είχε διακοπεί για 15 λεπτά με πρόβλημα στους προβολείς! Ήττα – σοκ για τα «παγώνια» με σκορ 2-0 από τη Χαλ, πέντε σερί ματς δίχως νίκη για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Καράνκα, ηττήθηκε 1-0 από τη Μίλγουολ.  



Έσβησαν τα φώτα και η Ντέρμπι έκανε επικό come-back!

Στο «Κάροου Ρόουντ» συνέβησαν... πράγματα και θαύματα, από τη στιγμή που η Νόριτς είχε προβάδισμα δύο τερμάτων με το 2-0, ωστόσο, οι Τόμορι και Μάουντ πριν καν την ανάπαυλα της αναμέτρησης έφεραν το ματς στα ίσια με το 2-2!

Ο Τίιμου Πούκι στο 81' έβαλε πάλι μπροστά τα «καναρίνια» κι ενώ πολλοί μπορεί να σκέφτηκαν ότι το ματς τελείωσε, έσβησαν οι προβολείς!

Η διακοπή μέχρι την επιστροφή της ηλεκτροδότησης και τη λύση του προβλήματος διήρκησε 15 λεπτά, με τη Ντέρμπι να επιστρέφει στο γήπεδο και να σκοράρει στο 87' και το 92' με τους Τζόσεφσον και Μάριοτ για το 4-3!

Στο «Έλαντ Ρόουντ», μόλις μερικές μέρες μετά την τρέλα που επικράτησε στη μαγική ανατροπή απέναντι στη Μπλάκμπερν με τα γκολ του Ρόουφι στο φινάλε, η Λιντς... τα θαλάσσωσε και ηττήθηκε 2-0 από τη Χαλ, χάνοντας την ευκαιρία ν' αποσπαστεί ακόμα περισσότερο στην κορυφή (όπου παραμένει στο +3) από τη Νόριτς, μετά και τη δική της ήττα...

Με δέκα παίκτες λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης πήρε την ισοπαλία με το τελικό 1-1 η Γουέστ Μπρομ απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ήττα με σκορ 1-0 από τη Μίλγουολ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποίοα παρέμεινε για πέμπτο σερί ματς δίχως θετικό αποτέλεσμα και ο κλοιός έσφιξε ακόμα περισσότερο γύρω από τον Αϊτόρ Καράνκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ:

Μπέρμιγχαμ – Μπρέντφορντ 0-0

Μπόλτον – Στόουκ 0-0

Μπρίστολ Σίτι – Ρόδεραμ 1-0

Λιντς – Χαλ 0-2

Μίντλεσμπρο – Ίπσουϊτς 2-0

Μίλγουολ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-0

Νόριτς – Ντέρμπι Κάουντι 3-4

Πρέστον – Άστον Βίλα 1-1

ΚΠΡ – Ρέντινγκ 0-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπλάκμπερν 3-0

Σουόνσι – Γουίγκαν 2-2

Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-1

Κώστας Ζάλιαρης