Σαμάκ: «Θα φύγουν Σεσκ και Νασρί»

Έτοιμος για… αποχαιρετισμούς στην Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Μαρουάν Σαμάκ! Ο έμπειρος επιθετικός των «κανονιέρηδων» εξέφρασε την εκτίμησή του αναφορικά με τις περιπτώσεις των Σεσκ Φάμπρεγας και Σαμίρ Νασρί και τόνισε πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το «Έμιρεϊτς» μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.



Σαμάκ: «Θα φύγουν Σεσκ και Νασρί»

Το ποδοσφαιρικό μέλλον των Φάμπρεγας και Νασρί έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο μεταγραφικό «θρίλερ» με τη Μπαρτσελόνα να θέλει… απεγνωσμένα τον αρχηγό των της Άρσεναλ και τη Σίτι να «γλυκοκοιτάζει» τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Ο Αρσέν Βενγκέρ συμπεριέλαβε και τους δύο παίκτες στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, όσο κι αν η κίνηση του Αλσατού έχει σκοπό την παραμονή των ποδοσφαιριστών στο Λονδίνο, ο Σαμάκ έχει άλλη άποψη.

«Πιστεύω ότι ο Σεσκ και ο Σαμίρ θα φύγουν φέτος. Δεν θεωρώ ότι το χρηματικό σκέλος είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και πως είναι ο παράγοντας για τον οποίο οι υποθέσεις των δύο παικτών έχουν κολλήσει. Άποψή μου είναι πως ο Βενγκέρ ανησυχεί για την κάλυψη των κενών που θα αφήσουν στην ομάδα με την αποχώρησή τους» τόνισε ο Μαροκινός άσος.