Τα φώτα στραμμένα στο «Άνφιλντ»

Με σούπερ ματς θα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2018 Λίβερπουλ και Άρσεναλ, που τίθενται αντιμέτωπες απόψε στο «Άνφιλντ» (29/12, 19:30). Τη νίκη κόντρα στη Γουλβς εντός έδρας επιδιώκει η Τότεναμ, επικίνδυνη αποστολή για την Έβερτον στο γήπεδο της Μπράιτον. Αναλυτικά, όλο το πρόγραμμα των αγώνων της ημέρας για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.



Τα φώτα στραμμένα στο «Άνφιλντ»

H αυλαία «πέφτει» για το τρέχον έτος στο «Άνφιλντ», με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να επιθυμούν να τελειώσουν το 2018 με νίκη κόντρα στην Άρσεναλ, που θα τη διατηρήσει τόσο πρώτη με την καλύτερη δυνατή διαφορά από Τότεναμ-Σίτι) όσο και αήττητη, στη φετινή κούρσα του τίτλου. Απ’ την άλλη, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να την… σπάσουν στους «κόκκινους», καθώς και να κυνηγήσουν το τρίποντο που θα τους βάλει ξανά σε «τροχιά» τετράδας (στο -2 μέχρι στιγμής από την 4η Τσέλσι).

Ξανά διαθέσιμος στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο Αλμπέρτο Μορένο, ενώ δεν υπολογίζονται εκ νέου οι τραυματίες Γκόμεζ, Μάτιπ και Σολάνκε. Για την Άρσεναλ, οι Χόλντινγκ, Μαυροπάνος, Γουέλμπεκ, Μπεγερίν και Μχιταριάν παραμένουν στα πιτς και θα χάσουν έτσι το σημερινό σημαντικό ματς.

Νωρίτερα μέσα στην μέρα, στις 17:00, η Τότεναμ καλείται να κάνει το χρέος της κόντρα στη Γουλβς στο «Γουέμπλεϊ», ελπίζοντας πως θα μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ (51-45). Moναδικός απόντας για τους φιλοξενούμενος ο Ντιόγκο Ζότα, στο «απουσιολόγιο» του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αντιθέτως περιλαμβάνονται τα ονόματα των Άλι, Βερτόνχεν, Ντεμπελέ, Γουανιάμα και Ντάιερ.

Νίκη για να πλησιάσει και άλλο στην ζώνη των ευρωπαϊκών θέσεων ψάχνει με αντίπαλο την Κάρντιφ η Λέστερ, όπως και η Έβερτον, που δοκιμάζεται στην Μπράιτον. Ντέρμπι… ουραγών στο Φούλαμ-Χάντερσφιλντ, όπου ο χαμένος εν προκειμένω… χάνεται βαθμολογικά, ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Vicarage Road», με τη Γουότφορντ να φιλοξενεί εκεί τη Νιουκάστλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββάτου:

Τότεναμ-Γουλβς 17:00

Μπράιτον-Έβερτον

Γουότφορντ-Νιουκάστλ

Λέστερ-Κάρντιφ

Φούλαμ-Χάντερσφιλντ

Λίβερπουλ-Άρσεναλ 19:30

 

Xρήστος Γραβιάς