Ταραξίας… ετών 9!

Σοκ προκαλεί φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνει ένα… 9χρονο αγόρι να συμμετέχει στα εκτεταμένα επεισόδια στο Μάντσεστερ! Τρεις νεκροί στο Μπέρμιγχαμ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία!



Ταραξίας… ετών 9!

Τραγικές διαστάσεις παίρνουν οι ταραχές που κλονίζουν τη Βρετανία τις τελευταίες μέρες! Ένα 9χρονο αγόρι συμμετείχε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Μάντσεστερ, τα ξημερώματα της Τετάρτης με το γεγονός από μόνο του να σοκάρει!

Η δράση των ταραξιών έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και έχει εξαπλωθεί στις περισσότερες πόλεις της Αγγλίας, έπειτα από τρεις μέρες απόλυτου χάους στο Λονδίνο! Το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ είναι οι δύο επόμενες μεγαλύτερες πόλεις που επλήγησαν από τα επεισόδια, ενώ στα Μίντλαντς τρεις άνθρωποι – δύο αδέρφια και ένας φίλος τους- έχασαν τη ζωή τους, όταν τους χτύπησε ένα αυτοκίνητο, την ώρα που οι άτυχοι άνδρες βρίσκονταν στο δρόμο και προσπαθούσαν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους!

Το Γουλβερχάμπτον, το Γουέστ Μπρόμιτς, το Σάλφορντ, το Νότιγχαμ, το Λίβερπουλ το Λέστερ και αρκετές ακόμη πόλεις έζησαν εφιαλτικές ώρες τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ πλέον μετράμε: 109 συλλήψεις στα Μίντλαντς, 108 στο Μάντσεστερ και το Σάλφορντ, 50 στο Μέρσεϊσαϊντ, 19 στο Μπρίστολ και 768 (!) στο Λονδίνο τις τέσσερις τελευταίες μέρες, εκ των οποίων στους 167 έχουν ήδη απαγγελθεί κατηγορίες!