Τι έκανε πάλι η Λιντς! (vid)

Με απίστευτο τρόπο και δυο γκολ στις καθυστερήσεις, η τρομερή Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα έφερε τα πάνω – κάτω και στο ματς με τη Μπλάκμπερν, παίρνοντας τρομερή νίκη με το τελικό 3-2, μόλις λίγες μέρες μετά την ανατροπή και στο ματς με την Άστον Βίλα! Έσωσε τον βαθμό στο 98' η Νόριτς, 3-3 τη Νότιγχαμ Φόρεστ!  



Τι έκανε πάλι η Λιντς! (vid)

Αδιανόητη τροπή πήρε το παιχνίδι της Λιντς με τη Μπλάκμπερν στο «Έλαντ Ρόουντ», αφού, στη συμπλήρωση των 90 λεπτών οι «ρόβερς» πέτυχαν δεύτερο γκολ, προηγήθηκαν 2-1 κι όλα έμοιαζαν τελειωμένα...

Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, ωστόσο, είναι πλέον μαθημένη να μην παρατάει τίποτα και να εκμεταλλεύεται κάθε δευτερόλεπτο! Έτσι, ο Ρόουφι με δυο γκολ στο 91' και το 94' έφερε τούμπα όλο το ματς και χάρισε στα «παγώνια» ακόμα μια νίκη για να παραμείνει η ομάδα του στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ.

Ανάλογα δραματικό φινάλε είχε και η αναμέτρηση της Νόριτς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους φιλοξενούμενους στο Carrow Road να παίρνουν κεφάλι δυο τερμάτων και να γράφουν το υπέρ τους 3-1 στο 77ο λεπτό με τον Μάριο Βράντσιτς. Τα «καναρίνια», χάρη στα δυο γκολ του Ερνάντες στο 90' και το 98' έσωσαν με μαγικό τρόπο έναν ανέλπιστο βαθμό!

Από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ που... έχει μείνει δίχως προπονητή, ηττήθηκε 1-0 η Μίντλεσμπρο, εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 για την Άστον Βίλα απέναντι στη Σουόνσι, νέο εκπληκτικό γκολ από τον Γουίλσον αλλά ήττα με σκορ 3-1 για τη Ντέρμπι Κάουντι από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, οι Μπόλτον και Μίλγουολ πήραν τεράστια «τρίποντα» κόντρα σε Ρόδεραμ (2-1) και Ρέντινγκ (1-0) αντίστοιχα, υποχώρησε στον πάτο η Ίπσουϊτς μετά το 3-0 από την ΚΠΡ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Boxing Day στην Τσάμπιονσιπ:

Μπέρμιγχαμ – Στόουκ 2-0

Μπόλτον – Ρόδεραμ 2-1

Μπρίστολ Σίτι – Μπρέντφορντ 1-1

Λιντς – Μπλάκμπερν 3-2

Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-1

Μίλγουολ – Ρέντινγκ 1-0

Νόριτς – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-3

Πρέστον – Χαλ 1-2

ΚΠΡ – Ίπσουϊτς 3-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Ντέρμπι Κάουντι 3-1

Σουόνσι – Άστον Βίλα 0-1

Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν 2-0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t ever write off @leedsunited! 😱 89 minutes: Leeds 1-1 Blackburn 90 minutes: Leeds 1-2 Blackburn 91 minutes: Leeds 2-2 Blackburn 94 minutes: Leeds 3-2 Blackburn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης