Boxing Day με επιλογές από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας

Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία και ευτυχία!! Boxing Day σήμερα στην Αγγλία με φουλ αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες. Η τελευταία στήλη μας δεν πήγε καλά αφού πέρα από το αμφίσκορο στο ντέρμπι της League One που επιβεβαιώθηκε, τα άλλα δύο έμειναν σε σκορ με ένα γκολ μόνο. Τα σημεία επαληθεύθηκαν, όχι όμως με συνοδεία όβερ (είτε 1,5 είτε 2,5 γκολ). Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.  



Boxing Day με επιλογές από όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας

Στο «Χόθορνς», η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Γουίγκαν. Η γηπεδούχος είναι σε καλή κατάσταση και τρέχει αήττητο 7 αγώνων με 5Ν-2Ι. Ωστόσο, εντός έδρας έχει 1Ν-3Ι-1Η στα τελευταία 5 ματς που την απομάκρυναν από την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Η Γουίγκαν στα εκτός έδρας εξαφανίζεται. Σε 11 ματς έχει μόλις 1 νίκη και 1 ισοπαλία με γκολ 9-21. Γενικότερα δεν είναι σε καλή φόρμα καθώς στα 10 τελευταία έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες. Όλα δείχνουν Γουέστ Μπρομ στην σημερινή αναμέτρηση. Θα επιλέξω τη νίκη των γηπεδούχων με όβερ 1,5 γκολ, που προσφέρεται από το Pamestoixima.gr σε απόδοση 1,77.

Πάμε στη League Two και στο γήπεδο «Νιούπορτ». Η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τη Φόρεστ Γριν και θα παραθέσω μόνο δύο στατιστικά στοιχεία. Η γηπεδούχος Νιούπορτ έχει φέρει γκολ/γκολ στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια της. Η φιλοξενούμενη Φόρεστ έχει 11 στα 11 εκτός έδρας γκολ/γκολ! Και το Pamestoixima.gr κοστολογεί την συγκεκριμένη επιλογή στην απόδοση του 1,90. Enough said που θα έλεγαν και στην Αγγλία.

Στη βόρεια Αγγλία και το Σάντερλαντ, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Μπράντφορντ. Για τις «μαυρόγατες» τα έχουμε πει πολλές φορές. Έρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτσμουθ (3-1) όπου έκαναν κακή εμφάνιση. Η Μπράντφορντ κάνει την προσπάθεια της να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις και τρέχει ένα ρεκόρ 3Ν-1Ι-1Η στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Βέβαια έχει δρόμο πολύ ακόμα να διανύσει, αφού υπάρχουν 4 ομάδες πίσω της με διαφορά 3 βαθμών το περισσότερο. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων. Η γηπεδούχος θα ψάξει να «επανορθώσει» την άσχημη εμφάνιση του προηγούμενου Σαββάτου και έχει όλα τα φόντα να το πετύχει. Θα επιλέξω τη νίκη της, συνοδευόμενη με όβερ 1,5 γκολ που έχει απόδοση 1,75 στο Pamestoixima.gr.

Συνοπτικά

Γουέστ Μπρομ-Γουίγκαν 1+όβερ 1,5 γκολ 1,77

Νιούπορτ-Φόρεστ Γκριν γκολ/γκολ 1,90

Σάντερλαντ-Μπράντφορντ 1+όβερ 1,5 γκολ 1,75

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας