Πω πω μια Λιντς! (vid)

Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ, αλλά η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα δεν πρόκειται να τα παρατήσει ποτέ! Και κάπως έτσι, η Λιντς έκανε τεράστια ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα για να περάσει από το «Βίλα Παρκ» με το τελικό 3-2, να σημειώσει την 6η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και να καταγράψει το καλύτερο σερί της από το 2009!  



Πω πω μια Λιντς! (vid)

Τα «παγώνια», έκαναν πολύ δύσκολη την Κυριακή τους όταν στο 4ο λεπτό ο Έιμπραχαμ ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια για να σκοράρει με πλασέ ψηλά στην εστία κάνοντας το 1-0 για τους «χωριάτες».

Το δεύτερο γκολ για το σύνολο των Ντιν Σμιθ και Τζον Τέρι σημειώθηκε στο 17ο λεπτό από ωραίο αριστερό σουτ του Χούριχεϊν, ο Μπιέλσα που συνήθως δεν αντιδρά σηκώθηκε από τη θέση του για να δείξει στους ποδοσφαιριστές του πως έπρεπε να ξυπνήσουν και κάπως έτσι το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό...

Η Λιντς μείωσε στο 56' με διαγώνιο σουτ του Κλαρκ που έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, έπειτα ο Γιάνσον με κεφαλιά στο 61' ισοφάρισε και ο Ρόουφι στις καθυστερήσεις με χαμηλό αριστερό σουτ έγραψε το τελικό 3-2 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών για τη Λιντς που διατήρησε την πρώτη θέση με την 6η σερί νίκη της!

Αντίθετα, η Βίλα έμεινε στο -5 από τη ζώνη των πλέι-οφ, στην 11η θέση της βαθμολογίας...

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Κώστας Ζάλιαρης