Ρούνεϊ: «Ξέρω τι γινόταν με Μουρίνιο, συμβούλεψα τον Σόλσκιερ» (vid)

Την κατάσταση που επικρατούσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ψυχολογία των παικτών όσο βρισκόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, αποκάλυψε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος τόνισε πως έστειλε μήνυμα με τον Όλε Γκούναρ Σόλκιερ για το πρώτο πράγμα που έπρεπε ν' αλλάξει στην ομάδα...  



Ρούνεϊ: «Ξέρω τι γινόταν με Μουρίνιο, συμβούλεψα τον Σόλσκιερ» (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στο πρώτο ματς του Νορβηγού προπονητή στον πάγκο, έφτασαν στο εμφατικό 5-1 κόντρα στην Κάρντιφ, είχνοντας να παίζουν ξανά ελεύθερα και ν' απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, ήταν προσκεκλημένος στο στούντιο του BT Sport στο γήπεδο του ουαλικού συλλόγου και είχε να πει:

«Ως ποδοσφαιριστής, όταν μένει εκτός πλάνων του προπονητή θέλεις να ξέρεις τους λόγους που έγινε αυτό και πάνω σε τι ακριβώς πρέπει να δουλέψεις για να γίνεις καλύτερος. Εγώ όταν άρχισα να χάνω τη θέση μου στα βασικά του πλάνα, αναζήτησα απαντήσεις γιατί αυτό είναι σωστό για έναν ποδοσφαιριστή, να ξέρει γιατί δεν παίζει. Το βασικό πρόβλημα νομίζω ότι ήταν η επικοινωνία με τον Ζοσέ και ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν χαρούμενοι...».

Όσο για τον Σόλσκιερ, ο Ρούνεϊ ανέφερε πως δεν κρατήθηκε και του μίλησε για το πρώτο πράγμα που έπρεπε ν' αλλάξει άμεσα από τη στιγμή που ανέλαβε τον σύλλογο. «Ασφαλώς και δεν μου άρεσαν ούτε εμένα όσα έβλεπα μέχρι πρότινος... Του έστειλα μήνυμα για να τον συγχαρώ για τη δουλειά και του είπα ότι πρώτα απ' όλα έπρεπε να κάνει ξανά τους ποδοσφαιριστές να χαρούν το ποδόσφαιρο...».

Κώστας Ζάλιαρης