Αρνείται τα περί στοιχήματος κατά του Μουρίνιο ο Σάντσες

Mε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξις Σάντσες ξεκαθάρισε πως ουδέποτε πόνταρε χρήματα ή πως εμπλεκόταν σε στοίχημα με συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφορικά με το αν θα απολυθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο!



Αρνείται τα περί στοιχήματος κατά του Μουρίνιο ο Σάντσες

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» έκανε λόγο για… στοίχημα που έβαλε ο Χιλιανός άσος με τον συμπαίκτη του, Μάρκος Ρόχο, για το πότε θα απολυθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο «Special One», ενώ σε κοινή συνομιλία που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες της ομάδας, ο Σάντσες φέρεται να έγραψε προς τον Αργεντίνο μπακ πως «η υπομονή είναι το μόνο που αξίζει! Ο Ρόχο μου χρωστάει 20.000 λίρες»!

Κάτι που φυσιολογικά προκάλεσε σάλο στην Αγγλία, με τον 30χρονο διεθνή να μην αργεί να απαντά δημοσίως, κάνοντας λόγο για ψευδείς κατηγορίες:

«Αυτό είναι ψέμα! Ο Ζοσέ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, και μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για αυτόν. Είμαστε μια πραγματικά δεμένη ομάδα, είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σεβασμός», ήταν το σχόλιο του σε ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο Twitter.