Ανακοίνωσε Σόλσκιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Με κάθε επισημότητα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι από το πρωί της Τετάρτης μέχρι και το καλοκαίρι του 2019, ο νέος υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη θέση του Ζοσέ Μουρίνιο που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της ομάδας μια μέρα νωρίτερα...



Ανακοίνωσε Σόλσκιερ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά το... βιαστικό λάθος το βράδυ της Τρίτης, ήρθε η κανονική επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, το πρωί της Τετάρτης, για την έναρξη της συνεργασίας με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. 

Ο Νορβηγός προπονητής συμφώνησε να κρατήσει το «τιμόνι» μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με την ομάδα να κερδίζει έτσι χρόνο για να βρει τον επόμενο μόνιμο κόουτς. 

Δίπλα του, σε αυτή την κορυφαία μέχρι και αυτή τη στιγμή, πρόκληση της νέας του καριέρας, θα έχει τον Μάικ Φίλαν, ενώ, στο επιτελείο που θα έχει μαζί του θα βρίσκονται και οι Κάρικ και ΜακΚένα. 

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου και είναι εκπληκτικό που επέστρεψα για να δουλέψω ως προπονητής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος υπηρεσιακός κόουτς της ομάδας.

Κώστας Ζάλιαρης