Κλοπ: «Κανένα πρόβλημα με το λάθος του Άλισον»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Άλισον παρά το λάθος του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε για ακόμη μία φορά ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε επανειλημμένα πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Βραζιλιάνο κίπερ.



Κλοπ: «Κανένα πρόβλημα με το λάθος του Άλισον»

Ο Άλισον δεν υπολόγισε καλά και ξανά έβαλε την Γιουνάιτεντ στο ματς, αλλά ο προπονητής του την αναγνώρισε ως μια άτυχη στιγμή που δεν επηρέασε κανέναν από τους δύο.

Αναλυτικά:

«Κανένα πρόβλημα με το γκολ. Κάναμε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι την Κυριακή και έμοιαζε μια χαρά. Ήξερα από πριν ότι θα συμβεί. Είναι εκπληκτικός μέχρι τώρα και έχει κάνει δύο ξεκάθαρα λάθη. Ένα με την Λέστερ που έχασε την μπάλα και ένα τώρα που είχε σε λάθος θέση το γόνατο και η μπάλα πήγε στον Λίνγκαρντ. Θα συμβαίνουν πάντα τέτοιες καταστάσεις.

Είναι πιο σημαντικό να είναι εντάξει σε όλες τις άλλες περιπτώσεις. Εκεί που μπορεί να πιάσει την μπάλα. Τέτοια λάθη θα γίνονται για όλους τους τερματοφύλακες/ Δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό και εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα επίσης. Ακόμη κι αν ήταν πιο καθοριστικό, τέτοια πράγματα γίνονται.

Ξέρουμε ό,τι ξέρουμε, βλέπουμε ό,τι βλέπουμε. Κανένα πρόβλημα απολύτως».

Γιώργος Σιάφας