Ποτσετίνο: «Είμαι επικεντρωμένος στην Τότεναμ»

Ανεπηρέαστος από όσα λέγονται και γράφονται για τον ίδιο και αφορούν το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ξεκαθαρίζοντας πως στο μυαλό του είναι μόνο η Τότεναμ!  



Ποτσετίνο: «Είμαι επικεντρωμένος στην Τότεναμ»

Ο προπονητής των Λονδρέζων ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στα υπόψη της Γιουνάιτεντ για τη θέση του προπονητή, μετά την απόλυση του Μουρίνιο, και ήταν ξεκάθαρος:

«Κοντά πέντε χρόνια τώρα ακούγονται πολλές φήμες για τη θέση μου εδώ, ως προπονητής της Τότεναμ. Δεν μπορώ να απαντήσω στην ερώτησή σας. Τέτοιου είδους φήμες υπάρχουν στη δουλειά μας και γενικότερα στο ποδόσφαιρο. Σέβομαι τις εκτιμήσεις όλων, είτε με επικροτούν είτε όχι», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω αυτά που συμβαίνουν σε άλλες ομάδες. Είμαι επικεντρωμένος στο να βάλω τα δυνατά μου για την Τότεναμ. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και αύριο δίνουμε ακόμη ένα ντέρμπι. Είναι σημαντικός για εμάς ο προημιτελικός και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό».