Έμεινε στην προσπάθεια η Ντέρμπι

Ναι μεν παρέμεινε αήττητη για 6ο σερί ντέρμπι των Ανατολικών Μίντλαντς, ωστόσο, η Ντέρμπι Κάουντι, μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το τελικό 0-0 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρώτη φετινή τους «μάχη» στην Τσάμπιονσιπ. Στην 4η θέση τα «κριάρια» του Λάμπαρντ, εκτός ζώνης των πλέι-οφ έμεινε το σύνολο του Καράνκα που είχε δοκάρι με τον Λόλεϊ στο 82'.  



Έμεινε στην προσπάθεια η Ντέρμπι

Σταθερά καλύτερη η Ντέρμπι Κάουντι στο ντέρμπι των Ανατολικών Μίντλαντς, σωστά παραπονέθηκε έντονα για πέναλτι του Νταρίκβα σε... καρατιά του Λόρενς στο 21ο λεπτό, ενώ λίγο αργότερα ο Χάντλστοουν έβαλε λάθος το πόδι του μπροστά από την ανυπεράσπιστη εστία έπειτα από κεφαλιά πάσα του Κίοχ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του Λάμπαρντ.

Η αντίδραση από πλευράς Φόρεστ, που αδυνατούσε να γίνει επικίνδυνη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ήρθε στο 44' με τον Γκράμπαν να φτάνει σε θέση βολής και τον Μαλόουν να πέφτει και να κοντράρει το σουτ προ του Κάρσον.

Τα «κριάρια» με τους Λόρενς, Μάριοτ και Γουίλσον αναζητούσαν τρόπους να βρουν το γκολ με το οποίο θα επιβεβαίωναν την υπεροχή τους, ωστόσο, έμεινε το 0-0 με τον Παντίλιμον στο 76' να διώχνει το τρομερό εναέριο σουτ του Γουίλσον και τον Λόλεϊ από πλευράς Φόρεστ (που τόλμησε λίγο στο τελευταίο δεκάλεπτο) στο 82' να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ζοάο Καρβάλιο.

Κώστας Ζάλιαρης