Κλοπ: «Δύσκολη, αλλά… καλή κλήρωση»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ξεκάθαρος. Μπορεί η κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ να μην χαμογέλασε στη Λίβερπουλ, όμως ο τεχνικός της προτιμά να κρατά τα θετικά! Η Μπάγερν Μονάχου είναι δύσκολη αντίπαλος, όμως ο ίδιος θεωρεί πως αυτοί που θα το… κρίνουν στο τέλος αυτό είναι οι ποδοσφαιριστές του.  



Κλοπ: «Δύσκολη, αλλά… καλή κλήρωση»!

«Δύσκολη κλήρωση, αλλά καλή. Ξεκάθαρα θα ήταν δύσκολη. Μιλάμε για μια κορυφαία ομάδα. Για εμένα είναι καλό που θα γυρίσω στη Γερμανία. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, αρκετό για να είμαι ακριβής. Ελπίζω να έχουμε διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές μας όταν φτάσει εκείνη η ώρα. Θα είναι δύσκολο ματς, ενδιαφέρον και ανυπομονώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κόκκινων» και συνέχισε αναφερόμενος στη θετική παράδοση που έχει ενάντια στους Βαυαρούς:

«Αυτή θα είναι διαφορετική Μπάγερν από εκείνη που αντιμετώπισα. Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια. Όλοι ξέρουμε το γήπεδο, όπως και ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Όλα είναι θετικά. Θα είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι για τους οπαδούς μας, η πόλη είναι εξαιρετική.

Μπορεί να ξέρω περισσότερα από το γερμανικό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν κάνει και τεράστια διαφορά. Στο τέλος της ημέρας αυτοί που θα βάλουν τα δυνατά τους είναι οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».