Μονάχα η Σίτι... την έβγαλε καθαρή από την κλήρωση των «16» του Champions League!

Η Σάλκε είναι το ... μοναδικό εμπόδιο που δεν τρομάζει από αυτά που προέκυψαν για τους αγγλικούς συλλόγους στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και κληρώθηκε για τη Μάντσεστερ Σίτι. Με την Παρί η ταλαιπωρημένη και προβληματική Γιουνάιτεντ, με τη Μπάγερν Μονάχου η Λίβερπουλ, απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ η Τότεναμ.  



Μονάχα η Σίτι... την έβγαλε καθαρή από την κλήρωση των «16» του Champions League!

Οι τέσσερις εκπρόσωποι του αγγλικού ποδοσφαίρου στο Champions League, αφού έκαναν το απόλυτο και συνεχίζουν στα νοκ-άουτ, έμαθαν τις αντιπάλους τους στην επόμενη φάση και μονάχα η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να χαμογελάει.

Απέναντι στη φετινή αδύναμη Σάλκε, η Μάντσεστερ Σίτι φιγουράρει ως μεγάλο φαβορί από το συγκεκριμένο ζευγάρι, τη στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες από το Νησί έχουν ν' αντιμετωπίσουν πολύ ζόρικες καταστάσεις.

Η φιναλίστ Λίβερπουλ θα παίξει με τη Μπάγερν Μονάχουν έχοντας πάρει πρόκριση από... τον όμιλο του θανάτου, όμως σίγουρα θέλει μέχρι τον Φλεβάρη που θα ξεκινήσουν τα ματς των «16» του Champions League να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται στο κυνήγι του πρωταθλήματος της Premier.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν έχει μυαλό να σκεφτεί από τώρα την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στα τόσα της προβλήματα, ωστόσο, προστέθηκε ακόμα ένας μεγάλος μπελάς για τους «κόκκινους διαβόλους» απέναντι στη γαλλική ομάδα που κάθε χρονιά που περνάει αποσκοπεί πλέον στην ευρωπαϊκή επιτυχία.

Η Τότεναμ, από την πλευρά της, αφού πέρασε... δια πυρός και σιδήρου από το γκρουπ με τις Μπαρτσελόνα και Ίντερ, θα βρεθεί στο δρόμο της Μπορούσια Ντόρτμουντ που φέτος επελαύνει στη Bundesliga και μοιάζει ασταμάτητη...

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σάλκε – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τότεναμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Λυών – Μπαρτσελόνα

Ρόμα – Πόρτο

Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης

Λίβερπουλ – Μπάγερν Μονάχου

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 12/13 και 19/20 Φλεβάρη του 2019 και οι επαναληπτικοί στις 5/6 και 12/13 Μαρτίου του νέου έτους.

Κώστας Ζάλιαρης