Η Λίβερπουλ την «έλιωσε» και το δείχνουν και οι αριθμοί (pic)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει πει πως όταν κάποιος κοιτάζει τους αριθμούς σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, τότε δεν αντιλαμβάνεται πραγματικά το άθλημα και δεν γνωρίζει τίποτα. Αν τους κοιτάξει, όμως, εκείνος, μετά το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», θα καταλάβει ότι ... η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε καμία τύχη στο λιμάνι!  



Η Λίβερπουλ την «έλιωσε» και το δείχνουν και οι αριθμοί (pic)

Είναι ν' απορείς αν πραγματικά τα συγκεκριμένα νούμερα κατεγράφησαν σε επίσημο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και δη σε ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι όπως είναι αυτό της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή αν προέρχονται από... προσομοιωτή ποδοσφαίρου σε κάποια κονσόλα για video-games.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν απόλυτο αφεντικό, έβγαλε μεγάλο ψεύτη τον Ζοσέ Μουρίνιο που παραμονές του αγώνα στο «Άνφιλντ» δήλωνε πως όπως και να 'χει, με όποιους ποδοσφαιριστές κι αν έχει διαθέσιμους θα παίξει για τη νίκη απέναντι στους «κόκκινους» και αυτοί... πάτησαν κατά κράτος τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Οι τελικές προσπάθειες για τους γηπεδούχους έφτασαν στις 36 (!) σε τόσο μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι για τη συνέχιση της παρουσίας της ομάδας στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έναντι των 6 που σημείωσε η Γιουνάιτεντ, με 11-2 τα σουτ στον στόχο και 13-2 τα κόρνερ!

Κώστας Ζάλιαρης