Μουρίνιο: «Δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε πουθενά την Λίβερπουλ»

Στην παραδοχή πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να κοντράρει με τίποτα μια ανώτερη Λίβερπουλ προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που υπερασπίστηκε τους παίκτες του λέγοντας πως δίνουν τα πάντα για την ομάδα.



Μουρίνιο: «Δεν μπορέσαμε να κοντράρουμε πουθενά την Λίβερπουλ»

«Νομίζω ότι μπορούμε να τερματίσουμε 4οι. Πρέπει να κοιτάξουμε να φτάσουμε την πεντάδα και μετά την πέμπτη θέση. Αν με την ερώτηση αν μπορείτε να το φτιάξετε, εννοείτε να πάρω το πρωτάθλημα, όχι δεν μπορώ να το φτιάξω», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος με το αποτέλεσμα (3-1) να φέρνει την ομάδα του οκτώ βαθμούς πίσω από την πεντάδα.

Σε ερώτηση για το εάν οι παίκτες δίνουν το 100%, απάντησε στον δημοσιογράφο λέγοντάς του ότι λέει πως οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν τιμή, ενώ εκείνος τους λέει τίμιους.

«Έδωσαν τα πάντα, όπως κάνουν καθημερινά, Η Λίβερπουλ είναι καλύτερη ομάδα, δεν μπορούσαμε να την ελέγξουμε τεχνικά αλλά και σε τομείς όπως σωματικά, αλλά δεν λέω πως οι ποδοσφαιριστές μου δεν προσπαθούν.

Παρόλα αυτά ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι που δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Επίσης, εάν θέλετε να μιλήσουμε για τύχη, τότε εντοπίζεται τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο γκολ της Λίβερπουλ. Το δικό μας ήταν αποτέλεσμα μιας καλής ομαδικής ενέργειας. Ο τερματοφύλακάς τους έκανε αυτό που εγώ λέω μισό λάθος», κατέληξε.

Γιώργος Σιάφας