Ο Βέλλιος μπήκε, σκόραρε και έστειλε… μήνυμα! (video)

Αυτό ξεχωρίζει τον καλό από τον εξαιρετικό φορ. Ο Απόστολος Βέλλιος μπήκε στο 90’ και λίγα λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα, «σφραγίζοντας» το σπουδαίο διπλό της Μπέβερεν στην έδρα της Άντβερπ με σκορ 2-0!  



Ο Βέλλιος μπήκε, σκόραρε και έστειλε… μήνυμα! (video)

Για ακόμη μία φορά, ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ, απέδειξε ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή, όποτε του δοθεί η ευκαιρία να την κάνει γκολ! Δεν χρειάζεται… 200λεπτα, μπορεί και διάστημα λίγων λεπτών να κάνει τη διαφορά.

Το απέδειξε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μουσκρόν (μπήκε στο 79’ και σκόραρε στο 86’), το έκανε και χθες! Αλλαγή στο 90’, φάτσα με το τέρμα στο 94’ και με δεύτερη προσπάθεια… γκολ!

Με αυτό το τέρμα ο διεθνής άσος κλείδωσε το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στην έδρα της Άντβερπ, η οποία έχασε τεράστια ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση του βελγικού πρωταθλήματος.

Για ακόμη μία φορά ο Βέλλιος έστειλε το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση και φανέρωσε τους λόγους που είναι απαραίτητος στην ομάδα του. Τελευταία οι ευκαιρίες που λαμβάνει είναι λιγότερες, κάτι που έχει προκαλέσει την απορία του φίλαθλου κοινού της Μπέβερεν. Ο ίδιος πάντως συνεχίζει να… διαψεύδει τους προπονητές του και να κάνει – ανεπηρέαστος και με επιμονή- αυτό που ξέρει καλύτερα! Να αφήνει πίσω τις ατυχείς στιγμές και να πονοκεφαλιάζει τις αντίπαλες άμυνες…

Δείτε το γκολ του στο χθεσινό ματς: