Νέα προβλήματα για την Τσέλσι με αντι-σημιτικά συνθήματα

Ελάχιστες μέρες μετά το μείζον ζήτημα με τη ρατσιστική επίθεση των οπαδών της στον Ραχίμ Στέρλινγκ, η Τσέλσι βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο για πολύ λάθος λόγο, αφού ακούστηκαν αντι-σημιτικά συνθήματα από τους ταξιδιώτες υποστηρικτές της στο ματς με τη Βίντι στη Βουδαπέστη.   



Νέα προβλήματα για την Τσέλσι με αντι-σημιτικά συνθήματα

Οι «μπλε» του Λονδίνου παρέμειναν αήττητοι, δεν συνέχισαν όμως το νικηφόρο σερί τους μετά και το αδιάφορο 2-2 της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ωστόσο, μετά από το παιχνίδι, το θέμα που απασχολεί τον σύλλογο και τον βρετανικό Τύπο είναι τα νέα απαράδεκτα συνθήματα μερίδας οπαδών της Τσέλσι με αντι-σημιτικό περιεχόμενο.

«Οτιδήποτε αφορά διαχωρισμό φυλής ή θρησκείας, δεν έχει θέση στον σύλλογό μας και στην κοινωνία της Τσέλσι. Το έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τους παίκτες μας. Όποιος δεν έχει το μυαλό να προσαρμοστεί σε αυτό, ντροπιάζοντας το κλαμπ, θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες» ανέφερε η τοποθέτηση των «μπλε», που πλέον φοβούνται την παρέμβαση της UEFA στο ζήτημα...

Κώστας Ζάλιαρης