Μάιτλαντ- Νάιλς: «Είχαμε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης»

Την ευκαιρία να πει τη δική του εμπειρία, μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, βρήκε ο Μάιτλαντ- Νάιλς, αποκαλύπτοντας τη δική του εμπειρία!  

Advertisement
Μάιτλαντ- Νάιλς: «Είχαμε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης»

Ο νεαρός άσος της Άρσεναλ παραδέχτηκε δημοσίως ότι σε ηλικία 12 ετών είχε πέσει και εκείνος θύμα ρατσιστικής επίθεσης όταν αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες των «κανονιέρηδων».

«Το είχα αναφέρει, αλλά τότε κανείς δεν έκανε τίποτα. Νομίζω ότι το ξεπέρασα και έγινα πιο δυνατός. Είναι σκληρό να συζητώ για αυτό το θέμα και να το σκέφτομαι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάιτλαντ- Νάιλς και συνέχισε:

«Αυτό είχε συμβεί σε ηλικία 12 ετών. Βρισκόμουν στην Άρσεναλ τότε και βρισκόμασταν στη Γερμανία, αν δεν κάνω λάθος. Ήταν παρόμοια επίθεση με αυτή που δέχτηκε ο Στέρλινγκ. Πήγα να πάρω την μπάλα για να εκτελέσω πλάγιο και κάποιος μου επιτέθηκε με ρατσιστικές εκφράσεις.

Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές αυτοί που πρέπει να ασχοληθούν με αυτό, αλλά όλοι. Τα media, ο Τύπος, όλοι! Μετά το συμβάν μίλησα με τον πατέρα μου και μου είπε ότι ο ρατσισμός υπήρχε από πριν και πως ακόμη παραμένει στο παιχνίδι».