Ο Ανρί και το επικό... πατρικό βλέμμα που έχει ρίξει ever ένας προπονητής (Video)

Μπορεί να μην παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει σε αυτό το κομμάτι, αλλά ο Τιερί Ανρί είναι.... πολύ ωραίος τύπος ρε φίλε. Το αυτό απέδειξε για μια ακόμη φορά όταν νεαρός ποδοσφαιριστής του έφυγε από την συνέντευξη Τύπου χωρίς να βάλει την καρέκλα στην θέση της, με τον Γάλλο τεχνικό να τον κοιτάει με ένα εντελώς πατρικό βλέμμα για να του πει να γυρίσει και να την φτιάξει.



Ο Ανρί και το επικό... πατρικό βλέμμα που έχει ρίξει ever ένας προπονητής (Video)

Εδώ και δύο μήνες ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ έχει ξεκινήσει επισήμως την προπονητική του καριέρα αφού μετά τον ρόλο βοηθού στον πάγκο της εθνικής Βελγίου ανέλαβε αυτόν της Μονακό, την οποία θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να την κρατήσει στην κατηγορία. Ενώ, λοιπόν, η «Πριγκίπισσα» έχει σιγά-σιγά αρχίσει να ξεκολλάει, ο Ανρί δείχνει πως στα χέρια του υπάρχει ελπίδα.

Για εκτός από προπονητής είναι φίλος με τους ποδοσφαιριστές -κάτι που παραδέχονταν πολλοί στο Βέλγιο υμνώντας τον για τις μεθόδους του και το πόσο κοντά τους ήταν όποτε τον χρειάζονταν- αλλά και... πατέρας, όπως φάνηκε από το στιγμιότυπο της συνέντευξης Τύπου πριν το εντός έδρας ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουν για το φινάλε των ομίλων του Champions League.

Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις το βλέμμα που έριξε -εκτός από πατρικό- στον 20χρονο Λοΐκ Μπαντιασίιλ όταν πήγε να φύγει από την αίθουσα χωρίς να βάλει την καρέκλα στην θέση της; Δεν θα τον τρελάνουν τα πιτσιρίκια στο Πριγκηπάτο!

Απολαυστικό το βίντεο:

Γιώργος Σιάφας