Όταν ο Γκιγκς προέβλεψε τα λόγια του Κριστιάνο για την σύγκριση με τον Μέσι

Κάποια από τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι είχε προβλέψει ο Ράιαν Γκιγκς, που είχε χαρακτηρίσει τον πρώην συμπαίκτη του εθισμένο στην κόντρα με τον Αργεντινό.



Όταν ο Γκιγκς προέβλεψε τα λόγια του Κριστιάνο για την σύγκριση με τον Μέσι

Ο προπονητής της εθνικής Ουαλίας και παλιός συμπαίκτης του CR7 είχε αναφέρει μετά την μεταγραφή του δεύτερου στην Γιουβέντους: «Εξεπλάγην που έφυγε από την Ρεάλ για να πάει στην Ιταλία. Νομίζω ότι είναι μεγάλη δοκιμασία για εκείνον, αλλά πάει σε έναν τεράστιο σύλλογο. Είναι ωραίο το βιογραφικό σου Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους. Είναι εθισμένος στο να κάνει πράγματα καλύτερα από τον Μέσι. Πλέον έχει και το “εγώ το έκανα στην Αγγλία, το έκανα στην Ισπανία, τώρα είμαι στην Ιταλία, παλιά ήμουν στην Πορτογαλία. Οπότε ίσως εκεί θα στέκεται όταν ρωτάει τον εαυτό του, “Είμαι καλύτερος από τον Μέσι;”»

Και έρχεται λοιπόν ο Ρονάλντο για να προ(σ)καλέσει τον Αργεντινό να τον ακολουθήσει στην Ιταλία, λέγοντας:

«Θα ήθελα κάποια μέρα να έρθει στην Ιταλία. Ελπίζω να αποδεχθεί την δοκιμασία σαν εμένα, αν και είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα οπότε αυτό είναι κάτι που σέβομαι. Αλλά δεν μου λείπει. Ίσως του λείπω περισσότερο. Έπαιξα στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, αλλά και την εθνική μου ομάδα, ενώ αυτός παρέμενε στην Ισπανία.

Ίσως με χρειάζεται περισσότερο. Για μένα είναι δοκιμασία. Μου αρέσει και κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Είναι φανταστικός παίκτης και καλό παιδί, αλλά δεν μου λείπει τίποτα εδώ. Είναι η νέα μου ζωή και είμαι χαρούμενος. Άφησα τις ανέσεις μου και ήρθα στο Τορίνο, τα πάντα έχουν πάει καλά, και εγώ αποδείχθηκε ότι είμαι ακόμη ένας τρομερός ποδοσφαιριστής».

Γιώργος Σιάφας