Οι Fantastic... Two της Λίβερπουλ

Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζο Γκόμες μόνο καλό μπορεί να κάνει στην επένδυση της... γρανιτένιας άμυνας που παρουσιάζει η Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, αφού, ο νεαρός στόπερ μαζί με τον Φαν Ντάικ, σε όσα ματς έχουν συνεργαστεί, τα έχουν πάει περίφημα!  

Advertisement
Οι Fantastic... Two της Λίβερπουλ

Ο τραυματισμός του Γκόμες στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Μπέρνλι στο Turf Moor, ήρθε να τελειώσει... νωρίς το 2018 για εκείνον και να βάλει νέο παρτενέρ δίπλα στον Φαν Ντάικ μέχρι και το νέο έτος.

Ο Ολλανδός μαζί με τον 21χρονο... partner in crime αλλά και πολύ καλό του φίλο, αφού οι δυο τους έχουν αναπτύξει πλέον και εξαιρετική σχέση πέρα από την επικοινωνία στο γήπεδο, έχουν βρεθεί μαζί στο κέντρο των μετόπισθεν της Λίβερπουλ σε 15 παιχνίδια και οι αριθμοί τους είναι εντυπωσιακοί.

Πέρα από τις 9 φορές που κράτησαν απαραβίαστη την εστία της ομάδας τους και τα μόλις 6 τέρματα παθητικό που έχουν μετρήσει οι «κόκκινοι» με αυτούς τους δύο στην άμυνα, όσα κάνουν με τα μαρκαρίσματα, τα τάκλιν, τις απομακρύνσεις της μπάλας και φυσικά τα μηδενικά λάθη που έχουν οδηγήσει σε γκολ αντίπαλης ομάδας, διατηρούν το σύνολο του Κλοπ σε τροχιά τίτλου!

Δείτε τη φωτογραφία με τα στατιστικά και θα καταλάβετε...

Κώστας Ζάλιαρης