Ο μοναδικός παίκτης του FIFA 96 που συνεχίζει να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

Το FIFA 19 έχει μπει στα σπίτια των απανταχού gamers αλλά αν κανείς θεωρεί πως δεν υπάρχουν κοινά σημεία με την version του 1996... πέφτει έξω!



Ο μοναδικός παίκτης του FIFA 96 που συνεχίζει να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο...

Το παράδειγμα του Καζουγιόσι Μιούρα είναι εδώ για να σας διαψεύσει! «Ποιος είναι αυτός;» θα αναρωτηθούν οι περισσότεροι από εσάς αλλά η απάντηση ακολουθεί παρακάτω...

Πρόκειται λοιπόν για 51χρονο (!) Ιάπωνα επιθετικό που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Yokohama FC. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1986 (!!) και ανάμεσα στις ομάδες των οποίων έχει τιμήσει τα χρώματα, συμπεριλαμβάνονται η Σάντος (Βραζιλία), η Διναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) αλλά και η Τζένοα (Ιταλία).

Ο τύπος έχει σπάσει από το Φεβρουάριο του 2017 το ρεκόρ του γηραιότερου ποδοσφαιριστή που έχει παίξει ποτέ επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ένα επίτευγμα που ανήκε μέχρι τότε στον θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου Σερ Στάνλεϊ Μάθιους.Το 1996 λοιπόν μπορούσε κανείς να σκοράρει μαζί του επί της οθόνης, παίρνοντας την Εθνική Ιαπωνίας σε «μάχη» του FIFA 96...

Κάτι αντίστοιχο μπορείτε να επιχειρήσετε και σήμερα, επιλέγοντας την ομάδα του στην πιο σύγχρονη εκδοχή του πιο διάσημου ποδοσφαιρικού video game! Και για να προλάβουμε τους... καλοπροαίρετους, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν συμπεριλαμβανόταν στο τότε ρόστερ της Πάρμα. O 40χρονος πορτιέρο της Παρί Σεν Ζερμέν είχε... φάει πάγκο από τους Λούκα Μπούτσι και Τζιοβάνι Γκάλι!

Γιάννης Τζιουμακλής