Ναι, υπάρχει ομάδα που σταματάει τη Σίτι και λέγεται Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι υποχρέωσε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της ήττα (2-0) στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα, την έριξε και από την κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου μετά τη 16η αγωνιστική βρίσκεται πλέον η Λίβερπουλ! Οι «μπλε» του Λονδίνου πέρασαν δύσκολες στιγμές στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά με γκολ των Καντέ και Νταβίντ Λουίζ πήραν σπουδαίο «τρίποντο»!  



Ναι, υπάρχει ομάδα που σταματάει τη Σίτι και λέγεται Τσέλσι! (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο η Τσέλσι πήγε στ' αποδυτήρια στην ανάπαυλα βλέποντας στην οθόνη του «Στάμφορντ Μπριτζ» το 1-0 υπέρ της, ήταν εκπληκτικός... Κόντρα στην απόλυτη κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι, τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του Γκουαρδιόλα για γκολ και τους Στέρλινγκ και Σανέ να ταλαιπωρούν την άμυνα των «μπλε» από τις πτέρυγες, το σύνολο του Σάρι βρήκε δίχτυα... στην μοναδική της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος! Μάλιστα, αυτή ήρθε στο 45' όταν στην επίσκεψη στα καρέ του Έντερσον, ο Αζάρ έκανε το γύρισμα και ο Ενγκολό Καντέ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ!

Για ελάχιστα λεπτά στην έναρξη του δευτέρου μέρους, η Τσέλσι με τον Γουίλιαν προσπάθησε να δείξει ότι θα συμμετείχε πολύ περισσότερο στο ματς, όμως η κατάσταση άμεσα διαμορφώθηκε όπως και στο πρώτο 45λεπτο. Οι «πολίτες» πήραν πάλι μέτρα, ο Πεπ πέρασε στο ματς τον Ζέσους για να παίξει πλέον με κανονικό επιθετικό «θυσιάζοντας» τον Σανέ, η άμυνα των Λονδρέζων είχε απαντήσεις στις φάσεις που επιχειρούσαν να φτιάξουν οι Πρωταθλητές και όσο μπορούσαν οι παίκτες του Σάρι κρατούσαν τη μπάλα στο αντίπαλο μισό γήπεδο για ν' αποφορτίσουν την άμυνά τους. Και στο 78' από εκτέλεση κόρνερ, ο Νταβίντ Λουίζ πήρε τρομερή κεφαλιά για να γράψει το τελικό 2-0 και να δώσει σπουδαία νίκη στην Τσέλσι, με τη Σίτι να φτάνει στην πρώτη της ήττα για τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά να χάνει την κορυφή, εκεί όπου κατοικεί η Λίβερπουλ μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβασιτς (65' Μπάρκλεϊ), Πέδρο, Αζάρ (90' Ζιρού), Γουίλιαν (75' Λόφτους - Τσικ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Σίλβα (68' Γκουντογκάν), Μαχρέζ (84' Φόντεν), Στέρλινγκ, Σανέ (53' Γκάμπριελ Ζέσους)

Κώστας Ζάλιαρης