«Είμαι ο Χάσενχουτλ, όχι… ο Κλοπ των Άλπεων»!

Ο Ραλφ Χάσενχουτλ  ήταν ξεκάθαρος! Δεν συμφωνεί με το προσωνύμιο… Κλοπ των Άλπεων, όπως πρόλαβαν να του «κολλήσουν» τα βρετανικά Μέσα, τονίζοντας ξεκάθαρα πως: «Είμαι ο Χάσενχουτλ, όχι ο Κλοπ των… Άλπεων»!  



«Είμαι ο Χάσενχουτλ, όχι… ο Κλοπ των Άλπεων»!

Ο νέος τεχνικός της Σαουθάμπτον αντιλαμβάνεται ότι οι ομοιότητες με τον προπονητή της Λίβερπουλ, κυρίως λόγω της παρουσίας τους στο γερμανικό πρωτάθλημα, είναι πολλές, όμως με ευγενικό τρόπο επιχείρησε να διαχωρίσει τη θέση του.

«Δεν μου αρέσει πολύ αυτό. Θέλω να έχω τον δικό μου χαρακτήρα. Ανέκαθεν μου άρεσε η προσέγγισή του στο ποδόσφαιρο και ο τρόπος που αγωνίζονταν οι ομάδες του. Επηρέασε πολύ το στυλ μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αυστριακού κόουτς που συνέχισε αναφερόμενος στη νέα πρόκληση της καριέρας του:

«Είναι μεγάλο βήμα και λογικό για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι να κάνω γνωστό το όνομά μου στην Πρέμιερ Λιγκ. Όταν έφυγα από τη Λειψία σκεφτόμουν ότι θα ήθελα το επόμενο βήμα μου να ήταν σε μια νέα ομάδα, νέα γλώσσα και να ωριμάσω ως άνθρωπος και ως προπονητής. Για αυτό αποφάσισα να έρθω στη Σαουθάμπτον».