Ο Ντε Χέα σταμάτησε το απόλυτο του Ομπαμεγιάνγκ!

O «Όμπα», συνήθιζε να... τρέχει για να πανηγυρίσει μόλις η προσπάθειά του έβρισκε την αντίπαλη εστία, γιατί ήξερε πως η μπάλα θα κατέληγε στα δίχτυα. Στο «Ολντ Τράφορντ», αυτό... ανατράπηκε, αφού ο Νταβίντ Ντε Χέα σταμάτησε το τρομερό σερί του φορ της Άρσεναλ!  



Ο Ντε Χέα σταμάτησε το απόλυτο του Ομπαμεγιάνγκ!

Έπειτα από 102 μέρες, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είδε αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει «όχι» και να μην του επιτρέπει να σκοράρει, σε φάση που από δική του προσπάθεια η μπάλα κατευθύνεται στην εστία.

Μέχρι πρότινος και βασικά μέχρι και το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Τετάρτης, έπειτα από κάτι περισσότερο από τρεις μήνες, ο Γκαμπονέζος επιθετικός συνήθιζε να βλέπει τη μπάλα να κουνάει το πλεκτό κι εκείνος έφευγε να πανηγυρίσει για το επίτευγμά του.

Ο Λούκας Φαμπιάνσκι ήταν ο τελευταίος που είχε σταματήσει τελική προσπάθεια του Ομπαμεγιάνγκ, 102 μέρες προτού το κάνει ο Νταβίντ Ντε Χέα στο ισόπαλο (2-2) ντέρμπι του Μάντσεστερ για την 15η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που έκανε μεγάλο λάθος στο πρώτο γκολ των Λονδρέζων στο παιχνίδι και που με την εθνική Ισπανίας είχε φτάσει σε επίπεδα ώστε να δώσει αφορμές να γράψει ο Τύπος πως... ό,τι πάει μέσα, γράφει, σταμάτησε τις απόπειρες του επιθετικού των «κανονιέρηδων» λίγο μετά την ισοφάριση του Λίνγκαρντ, διατηρώντας το ισόπαλο σκορ... 

Έτσι, έπειτα από ένα σερί 10 τελικών με 10 τέρματα, ο Ομπαμεγιάνγκ πήγε στο 12/10...

Κώστας Ζάλιαρης