Γιάνγκ: «Το αξίζει ο Κλέβερλι»

Δικαιοσύνη αποδόθηκε στον Τομ Κλέβερλι με την κλήση του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για το φιλικό της Τετάρτης με την Ολλανδία, σύμφωνα με τον Άσλεϊ Γιάνγκ! Μάλιστα, ο έμπειρος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως ο νέος του συμπαίκτης δεν είχε φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο!



Γιάνγκ: «Το αξίζει ο Κλέβερλι»

Σε διάστημα λιγότερο των 24 ωρών από την αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τη Μάντσεστερ Σίτι, την κατάκτηση του Community Shield από την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την εξαιρετική εμφάνιση του Τομ Κλέβερλι στο δεύτερο ημίχρονο, ο 21χρονος άσος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας, αρπάζοντας την ευκαιρία των απουσιών των Κάρικ και Γουίλσιρ λόγω τραυματισμών!

«Ο Τομ αξίζει και με το παραπάνω μια θέση στην εθνική μας ομάδα. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για τον ίδιο, αλλά πιστεύω πως έπρεπε να κληθεί και νωρίτερα και να μην καθυστερήσει τόσο η πρώτη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα» ήταν τα πρώτα λόγια του Άσλεϊ Γιάνγκ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της φιλικής αναμέτρησης των «λιονταριών» με την Ολλανδία, την Τετάρτη και πρόσθεσε: «Ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μετά την επιστροφή από τον δανεισμό του στη Γουίγκαν και στο παιχνίδι με τη Σίτι ήταν εκπληκτικός. Έδειξε ποδοσφαιρική ωριμότητα».

Μιλώντας σε προσωπικό επίπεδο έπειτα από την πρώτη του επιτυχία με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στο Community Shield, ο πρώην χαφ της Άστον Βίλα τόνισε: «Η αλήθεια είναι πως η επιτυχία σου προσθέτει άγχος, αλλά σε ανεβάζει και ψυχολογικά. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον περνάει με μοναδικό τρόπο τη φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές. Όλοι πλέον, έχουμε αποκτήσει τη νοοτροπία που χρειάζεται για να πετύχουμε και δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στις προπονήσεις».