Συλλήψεις, τραυματισμός Αστυνομικού και μεγάλο μπάχαλο στο Πορτ Βέιλ – Στόουκ! (vid)

Οι οπαδοί της Στόουκ ξέσπασαν στο «Vale Park» για τη βαρύτατη ήττα (4-0) από την Πορτ Βέιλ, με την ομάδα τους να έχει παρατάξει το τμήμα κ-21 και τους 4.000 φίλους των «πότερς» να κάνουν χαμό, να σπάνε τις τουαλέτες του γηπέδου, να πετούν καπνογόνα και καθίσματα και να τραυματίζουν Αστυνομικό!  



Συλλήψεις, τραυματισμός Αστυνομικού και μεγάλο μπάχαλο στο Πορτ Βέιλ – Στόουκ! (vid)

Το απόλυτο χάος στο παιχνίδι του Checkatrade Trophy και την τοπική «μάχη» της Πορτ Βέιλ με τη Στόουκ, όταν οι οπαδοί της δεύτερης αποφάσισαν να... πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, βλέποντας την ομάδα κ-21 να γίνεται έρμαιο στις ορέξεις της συμπολίτισσάς της, η οποία έφτασε στο τελικό 4-0, στο πρώτο Potteries ντέρμπι των τελευταίων 16 ετών.

Από το πρώτο μέρος, η Πορτ Βέιλ είχε πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων και... κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα. Οι οπαδοί της Στόουκ άρχισαν να πετούν μπουκάλια, καθίσματα και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο και οι περίπου 180 Αστυνομικοί εντός του γηπέδου δυσκολεύθηκαν ν' ανακτήσουν τον έλεγχο.

Στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έσπασαν τις τουαλέτες του Vale Park, στο δεύτερο μέρος ακολούθησε ρίψη φωτοβολίδων και καπνογόνων, ενώ προτού τα επεισόδια συνεχιστούν στους γύρω δρόμους, ένας Αστυνομικός τραυματίστηκε από νόμισμα που δέχθηκε στο κεφάλι από την εξέδρα...

Δείτε το βίντεο από την κατάσταση στις τουαλέτες:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης