Ακούρευτη Συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών: Άριστο αποτέλεσμα με απόλυτη διακριτικότητα

Η αραίωση μαλλιών είναι αμφίβολα ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική ζωή κάθε άνδρα. Όταν τα πρώτα σημάδια της αραίωσης μαλλιών κάνουν την εμφάνισή τους αρχίζει μια πραγματική μάχη με τον χρόνο ώστε να αναχαιτιστεί η επέλαση της τριχόπτωσης και να ενισχυθεί η πυκνότητα των μαλλιών. 



Ακούρευτη Συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών: Άριστο αποτέλεσμα με απόλυτη διακριτικότητα

Στη αναζήτησή μιας αποτελεσματικής και ορατής λύσης κατά της τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών, σαμπουάν, λοσιόν και serum θα υποσχεθούν να λύσουν το πρόβλημα ως δια μαγείας! Η οριστική λύση ωστόσο δεν μπορεί να βρεθεί σε “μαγικές συνταγές” αλλά στη μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδο που αποκαθιστά οριστικά, μόνιμα και με ασφάλεια την αραίωση μαλλιών: την μεταμόσχευση μαλλιών.

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics, που είναι διπλά βραβευμένη ως Best International Hair Clinic για το 2016 & το 2017 από τον διεθνή οργανισμό IMTJ, η μεταμόσχευση μαλλιών, όταν εφαρμόζεται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οδηγεί σε ένα φυσικό και άριστο αποτέλεσμα, με την φύτρωση να αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 95-98%. H σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών FUE επιτρέπει την ένα προς ένα εξαγωγή των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και την ένα προς ένα εμφύτευσή τους στην περιοχή όπου παρατηρείται αραίωση μαλλιών. Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται στους 12 μήνες σε ποσοστό 95-100%, ενώ τα εμφυτευμένα μαλλιά μπορούν να λουστούν, βαφτούν και να κουρευτούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με απόλυτη διακριτικότητα

Παρά την επιθυμία τους για αποκατάσταση του προβλήματος, πολλοί υποψήφιοι δεν θέλουν να αποκαλύψουν στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους κύκλο το γεγονός ότι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Ανασταλτικός παράγοντας, επομένως, για να προχωρήσουν σε εμφύτευση μαλλιών αποτελεί το ξύρισμα μικρής ζώνης στην δότρια χώρα, που κάνει εύκολη την εξαγωγή και τη λήψη των μοσχευμάτων.

Στην κλινική Advanced Hair Clinics η λύση δίνεται με την Ακούρευτη Συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE (Unshaven FUE). Κατά την ακούρευτη συνεδρία ο ιατρός λαμβάνει τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα ανάμεσα από τα φυσιολογικά μακριά μαλλιά της δότριας χώρας. Στη συνέχεια τα τοποθετεί με τον ίδιο τρόπο στην πάσχουσα περιοχή, αφήνοντας άθικτο το μήκος των μαλλιών, καθώς δεν απαιτείται κούρεμα της δότριας και της λήπτριας περιοχής. Με την ακούρευτη συνεδρία FUE επιτυγχάνεται ένα άριστο και καθόλα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς τίποτα να μαρτυρά ότι προηγήθηκε μεταμόσχευση μαλλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την κλινική Advanced Hair Clinics ή να επικοινωνήσετε με μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Πάτρα: +30 2610 226562

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2810 222303

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram.