Κουράζει... και μόνο στην ανάγνωση ο χρόνος συμμετοχής του Αθπιλικουέτα! (vid)

Βιονικός! Ακούραστος! Ασταμάτητος και πιστός στην ομάδα του... Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα είναι ο ποδοσφαιριστής που από την έναρξη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έχει τα περισσότερα παιχνίδια από ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ συνάδελφό του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ, ο χρόνος συμμετοχής του... ζαλίζει και κουράζει ακόμα και στη σκέψη.  



Κουράζει... και μόνο στην ανάγνωση ο χρόνος συμμετοχής του Αθπιλικουέτα! (vid)

Ο Ισπανός αρχηγός της Τσέλσι, είναι ο άνθρωπος από τον οποίο μάλλον ξεκινάει κάθε φορά η ενδεκάδα των «μπλε» του Λονδίνου κι εκείνος δεν έχει κανένα παράπονο και δεν έχει αναφέρει ούτε μια φορά τη λέξη «ανάσες» στ' αποδυτήρια σε συνομιλία του με τον προπονητή.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τα τελευταία 11.610 αγωνιστικά λεπτά που έχει μετρήσει η Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα είναι παρών στα 11.305 από αυτά και μάλιστα, από την έναρξη της σεζόν 2017-2018, ο έμπειρος αμυντικός είναι εκείνος που έχει παίξει τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον συνάδελφό του σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας 51 παιχνίδια!

Πλέον, με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ώστε να συνεχίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι και το 2022, θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει μια ολόκληρη δεκαετία ντυμένος στα «μπλε»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης