Σάλος με τη σεξιστική ερώτηση για το twerk στην πρώτη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας! (vids)

Η Άντα Χέγκερμπεργκ έγραψε ιστορία με την πρώτη κατάκτηση της γυναικείας Χρυσής Μπάλας, ωστόσο, η λαμπερή της στιγμή στιγματίστηκε από την ερώτηση που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων... Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης του Ballon d' Or τη ρώτησε αν μπορεί να κάνει twerk για να χορέψουν και το περιστατικό σεξιστικού περιεχομένου έχει πάρει διαστάσεις.  



Σάλος με τη σεξιστική ερώτηση για το twerk στην πρώτη νικήτρια της Χρυσής Μπάλας! (vids)

Ο Λούκα Μόντριτς είναι ο μεγάλος νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2018, βάζοντας τέλος στη δεκαετία της κυριαρχίας των Μέσι και Κριστιάνο στο βραβείο του κορυφαίου για τη χρονιά.

Παρ' όλα αυτά, η διάκριση και η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Κροάτη χαφ φαίνεται να περνάει σε... δεύτερη μοίρα, αφού, το θέμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και βρίσκεται στους πρώτους τίτλους των διεθνών Μέσων, είναι αυτό της σεξιστικής ερώτησης του παρουσιαστή της εκδήλωσης, Μάρτιν Σόλβεϊγκ.

Αυτός, ρώτησε την παίκτρια της Λιόν αν... γνωρίζει από twerk, εκείνη απάντησε αρνητικά φανερώνοντας την ενόχλησή της και το περιστατικό αυτό πήρε διαστάσεις μέσω social media.

«Θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη σε όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι. Το θέμα μου είναι πως δεν ζήτησα να κάνει twerk, αλλά να χορέψει ένα τραγούδι του Σινάτρα. Ο κόσμος που με ξέρει 20 χρόνια, γνωρίζει πόσο σέβομαι τις γυναίκες...» ανέφερε ο επαγγελματίας DJ, με την επιθετικό της Λιόν από τη Νορβηγία να δηλώνει:

«Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή κάπως άσχημα και εκείνος ήρθε αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν το είχα σκεφτεί τόσο προσβλητικό. Όπως και να 'χει, πήρα τη Χρυσή Μπάλα...». 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης