Αυτή τη «Χρυσή Μπάλα» ποιος θα την πάρει;

Το ύψιστο ατομικό βραβείο αναζητά κάτοχο! Απόψε η «Χρυσή Μπάλα» βρίσκει νέο κάτοχο στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι! Μέσι, Ρονάλντο… ή Μόντριτς; Θα συνεχιστεί η παράδοση ή θα επιβεβαιωθούν οι διαρροές ότι ο Κροάτης μέσος θα «νικήσει» το κορυφαίο δίδυμο του κόσμου;  



Αυτή τη «Χρυσή Μπάλα» ποιος θα την πάρει;

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του Σούπερ Καπ Ευρώπης και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, σε συνδυασμό με την καταπληκτική του παρουσία στο Μουντιάλ και τη συμμετοχή του στον τελικό δίνουν στον Κροάτη τον πρώτο λόγο!

Οι διαρροές αναφέρουν ότι ο έμπειρος άσος θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής. Πρωτοσέλιδο της Marca αναφέρει επίσης πως ο Μόντριτς: «Είναι έτοιμος να πάρει τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια του»!

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη στα χρονικά της Χρυσής Μπάλας, θα τιμηθεί και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής ηλικιακής κατηγορίας κ-21, με το βραβείο Kopa Trophy, το οποίο πήρε τ' όνομά του από τον πρώτο νικητή του Ballon d' Or, το 1958, Ρεϊμόντ Κοπά.