Είναι… τρελός ο Γερμανός (video/pics)

Είτε τον αγαπάς, είτε τον μισείς ένα είναι το σίγουρο. Το πάθος του σε «μαγεύει» και σε κάνει να απολαμβάνουν… λίγο παραπάνω το ποδόσφαιρο! Η «έφοδος» του Γιούργκεν Κλοπ στο γήπεδο μετά το γκολ του Οριγκί στο ντέρμπι με την Έβερτον έγινε viral και ο ίδιος, στο τέλος του αγώνα, απολογήθηκε για τον θερμό πανηγυρισμό του!  



Είναι… τρελός ο Γερμανός (video/pics)

Γίνεται η… στραβοκλωτσιά του Φαν Ντάικ στην τελευταία φάση του ντέρμπι, η μπάλα χτυπάει δύο φορές στο δοκάρι του Πίκφορντ- πριν φτάσει στο κεφάλι του Ντιβόκ Οριγκί, ο οποίος από κοντινή απόσταση δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στις τάξεις της Λίβερπουλ!

Ο πρώτος που… εισάκουσε το κάλεσμά του ήταν ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, που έκανε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του.

Οι εικόνες και το βίντεο είναι χαρακτηριστικές του πάθους του Γερμανού τεχνικού:

Αμέσως μετά, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Κλοπ αναγνώρισε το λάθος του και απολογήθηκε δημόσια για αυτή του την αντίδραση: «Ζητάω συγγνώμη. Δεν ήθελα να φανώ ασεβής. Έπρεπε να συγκρατήσω τον εαυτό μου μέχρι το τέλος του αγώνα. Ζητώ συγγνώμη για τον τρόπο που πανηγύρισα κι αντέδρασα, αλλά εκείνη τη στγμή δεν μπορούσα να το ελέγξω. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Ομοσπονδία, αλλά πραγματικά δεν γινόταν να σταματήσω. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη και από τον Μάρκο Σίλβα.

Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περίμενα. Είχε ένταση. Μιλάμε για δύο αθλητικές ομάδες που είχαν ευκαιρίες. Οι δύο τερματοφύλακες βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και απέκρουσαν σημαντικές στιγμές. Στο τέλος, όμως τα καταφέραμε και πήραμε τους βαθμούς. Υπέροχη βραδιά»!