Από το γήπεδο της Άρσεναλ… δεν περνάς!

Για κάποιες μπορεί να είναι πιο… προσιτή, για την Τότεναμ σχεδόν απόρθητη! Παλιότερα το «Χάιμπουρι», πλέον το «Emirates», είναι το μεγάλο όπλο της Άρσεναλ απέναντι στα «σπιρούνια»! Σήμερα; Θα δούμε. Σέντρα στις 16:05!  



Από το γήπεδο της Άρσεναλ… δεν περνάς!

H παράδοση, λοιπόν, είναι ξεκάθαρα υπέρ των «κανονιέρηδων». Στα εντός έδρας παιχνίδια με την Τότεναμ μετρά μόλις μία ήττα! Συνολικά 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Για να βρεις κανείς την τελευταία φορά που η ομάδα του Ποτσετίνο πανηγύρισε το διπλό σε επίπεδο πρωταθλήματος πρέπει να ανατρέξει 8 χρόνια πίσω, τον Νοέμβριο του 2010 (3-2).

Μάλιστα, όπως αναφέρουν και οι αριθμοί, η Άρσεναλ είναι η ομάδα – από όσες διεκδικούν πρωτάθλημα- που έχει στερήσει τους περισσότερους βαθμούς στα «σπιρούνια», στο σύνολο 37!

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, η ομάδα του Έμερι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει εάν ο Αλεξάντρ Λακαζέτ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Εκτός παραμένουν οι Μονρεάλ, Μαυροπάνος, Γουέλμπεκ. Για την Τότεναμ αμφίβολος δίνεται ο Λαμέλα, ενώ δεδομένα θα απουσιάσουν οι Ντεμπελέ, Σάντσες, Γουανιάμα.