Νίκησαν Λιντς-Νόριτς και περιμένουν την Μίντλεσμπρο

Την έκβαση του αγώνα της Μίντλεσμπρο με την Άστον Βίλα, που ξεκίνησε στις 19:30, περιμένουν όλες οι ομάδες της κορυφής της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ μιας και συνέχισαν με νίκη στις υποχρεώσεις τους με μοναδικές εξαιρέσεις έως και την 9η θέση την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που γκέλαρε και την Γουέστ Μπρομ που παίζει την Δευτέρα.



Νίκησαν Λιντς-Νόριτς και περιμένουν την Μίντλεσμπρο

Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω, η Νόριτς βάσισε πολλά στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Ρόδεραμ για να ξεπεράσει το εμπόδιό της και να επικρατήσει με σκορ 3-1, και να επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο στις νίκες μετά την ισοπαλία στην έδρα της Χαλ.

Όπως προαναφέρθηκε, μοναδική απώλεια της ημέρας όσων αφορά τις ομάδες της κορυφής ήταν αυτή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που λύγισε εξαιτίας ενός ολέθριου λάθος και επέτρεψε στην Λιντς να πάρει τη νίκη 1-0 με τέρμα στο 82ο λεπτό του ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ.

Στην πρώτη θέση τα «καναρίνια» στην δεύτερη η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα, που θέλουν απώλεια της Μπόρο για να απομακρυνθούν λίγο περισσότερο.

Με κενό στις θέσεις 3-4 όπου βρίσκονται οι Μίντλεσμπρο και Γουέστ Μπρομ, με νίκη συνέχισε και η Νότιγχαμ Φόρεστ, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκοράρει δύο φορές για το τελικό 2-0 απέναντι στην προβληματική Ίπσουιτς. Δύο γκολ πέτυχε και η Ντέρμπι, η οποία είχε για πρωταγωνιστή τον Χάρι Γουίλσον, με τα τέρματά του να της δίνουν το τρίποντο με την μαχητική Σουόνσι που βρήκε κι αυτή... λόγο στο σκοράρισμα, αλλά δεν απέφυγε την τρίτη της διαδοχική ήττα.

Νικηφόρο απόγευμα είχαν και οι Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν, που διαδοχικά υποδέχθηκαν εντός έδρας τις Πρέστον και Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δεύτερος διαδοχικός νικηφόρος (3-0) αγώνας για τους «μπλε» μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Άστον Βίλα, σε μεγάλα κέφια ο Ντάντι Γκρέιαμ για τα «ρόδα», μιας και στο 100ο ξεκίνημά του ως βασικός με τη φανέλα τους σημείωσε χατ-τρικ και συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό 4-2.

Στην ουρά η Χαλ πήρε σπουδαία νίκη στην έδρα της ΚΠΡ (3-2) και ξεκόλλησε λίγο, σε μια κατά τα άλλα σχεδόν ίδια κατάσταση στα χαμηλά, με μοναδικές ψιλο-κερδισμένες της αγωνιστικής τις Ρέντινγκ και Μπόλτον που πήραν από έναν βαθμό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας για την 20η αγωνιστική:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς 0-1

Μπέρμιγχαμ – Πρέστον 3-0

Μπλάκμπερν – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 4-2

Μπόλτον – Γουίγκαν 1-1

Ντέρμπι – Σουόνσι 2-1

Νόριτς – Ρόδεραμ 3-1

Νότιγχαμ Φόρεστ – Ίπσουιτς 2-0

ΚΠΡ – Χαλ 2-3

Ρέντινγκ – Στόουκ 2-2

19:30 Μίντλεσμπρο – Άστον Βίλα

Γιώργος Σιάφας