Ποκετίνο: «Δεν είμαστε διεκδικητές του τίτλου»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το αν θεωρεί την ομάδα του ανάμεσα στους «δελφίνους» του φετινού τροπαίου του πρωταθλητή, υπήρξε σε νέες του δηλώσεις ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.



Ποκετίνο: «Δεν είμαστε διεκδικητές του τίτλου»

Aν και η Τότεναμ απέχει μόλις πέντε πόντους από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάνσεστερ Σίτι, εντούτοις ο Αργεντίνος τεχνικός της τονίζει πως η διαφορά σε αγωνιστικό και όχι μόνο με την Σίτι αλλά και με τις υπόλοιπες «μεγάλες» ομάδες του Νησιού δευτερευόντως είναι ακόμα μεγάλη, ενώ η μάχη ακόμα και για την τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ φέτος προμηνύεται ακόμα πιο σκληρή…

«Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην κορυφή. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε διεκδικητές του τίτλου. Πιστεύω πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε διαφορετικό επίπεδο και φυσικά ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ.

Έχουν κάνει μεγαλύτερες επενδύσεις από εμάς και θεωρώ πως πρέπει να δείξουν πως είναι διεκδικητές του τίτλου, περισσότερο από εμάς. Αν είμαστε ικανοί σε λίγους μήνες να είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία, τότε θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό.

Το να είμαστε πάντως στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος στο τέλος της χρονιάς, θα είναι κάτι πιο δύσκολο φέτος σε σχέση με πέρυσι».

Χρήστος Γραβιάς