Γκολ και θέαμα σε Σέφιλντ και Νότιγχαμ

Ανάμεικτα τα συναισθήματα από τα αποτελέσματα των επιλογών της προηγούμενης στήλης. Η εκτίμηση για το παιχνίδι της Championship επαληθεύθηκε από το 11΄ με το ματς να καταλήγει τελικά στο απίστευτο 5-5(!!!). Γρηγορότερη πληρωμή σημείου δύσκολα να βρεθεί. Από την άλλη, η επιλογή στο παιχνίδι του Champions League απέδειξε για άλλη μια φορά, πως στο στοίχημα η ¨πονηρή¨ σκέψη μπορεί πανεύκολα να αποδειχτεί κουτοπόνηρη....Καλό μάθημα ήταν για τη συνέχεια.



Γκολ και θέαμα σε Σέφιλντ και Νότιγχαμ

Σήμερα υπάρχει αγωνιστική δράση μόνο στην Championship, καθώς οι ομάδες της League One και της League Two έχουν παιχνίδια για το 2ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο “Μπράμαλ Λειν” του Σέφιλντ, η τοπική Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λιντς. Η αναμέτρηση αυτή  ξεκινά στις 14.30 και είναι τοπικό ντέρμπι στα βόρεια της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Γιόρκσαιρ. Η Σέφιλντ βρίσκεται σταθερά στις θέσεις της πρώτης εξάδας και σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα που δίνει την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 5Ν-3Ι-1Η και γκολ 16-9.

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει πετύχει γκολ μόνο σε δύο τα οποία και έληξαν με σκορ 0-0. Η Λιντς συνεχίζει τις “υψηλές πτήσεις” και παραμένει στην προνομιούχες δύο θέσεις. Το στυλ παιχνιδιού που έχει εφαρμόσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στηρίζεται στην πίεση ψηλά, στις γρήγορες πάσες και γενικότερα στο επιθετικό παιχνίδι. Εκτός έδρας έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, με το ρεκόρ της να είναι 4Ν-3Ι-2Η και 16-12 στα γκολ. Εν ολίγοις, πρόκειται για μία αναμέτρηση που έχει όλα τα στοιχεία για όμορφο θέαμα, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και γκολ. Η επιλογή του γκολ/γκολ και όβερ προσφέρεται από το Pamestoixima.gr στο 2,05.

Στο “Σιτυ Γκράουντ” του Νότιγχαμ, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Ίπσουιτς. Η γηπεδούχος προέρχεται από το ματς της χρονιάς στο Μπέρμιγχαμ. Είχε το προβάδισμα τρεις φορές, έμεινε με 10 παίκτες στο 68΄, δέχτηκε την ισοφάριση και την ανατροπή στη συνέχεια, όμως βρήκε τη δύναμη να ισοφαρίσει στο 82΄ . Ομάδα με έφεση στις ισοπαλίες(έφτασε τις 10). Εντός έδρας παρουσιάζεται πιο “σφιχτή” από τα εκτός. Έχει ρεκόρ 4Ν-4Ι-1Η και γκολ 11-8.

Η Ίπσουιτς παλεύει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά μόνο με σποραδικές ισοπαλίες, αυτό είναι αδύνατον. Προφανώς και τα στατιστικά στοιχεία της είναι απογοητευτικά, ωστόσο στα 4 τελευταία που έχει τον Πολ Λάμπερτ στον πάγκο κάτι φαίνεται να αλλάζει. Κυρίως επιθετικά, μιας και έχει σκοράρει και στα 4 αυτά παιχνίδια, με την αμυντική λειτουργία όμως να είναι ακόμα άσχημη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε τελείως διαφορετική κατάσταση. Η καθεμία, για τους δικούς της λόγους και στόχους έχει ανάγκη τη νίκη στο σημερινό. Αυτό με οδηγεί στη σκέψη ενός “ανοιχτού” παιχνιδιού και ως εκ τούτου θα επιλέξω και εδώ το γκολ/γκολ και όβερ. Η απόδοση στο Pamestoixima.gr είναι στο υψηλότατο 2,45.

 

Συνοπτικά

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λιντς    γκολ/γκολ+όβερ2,5    2,05

Νότιγχαμ Φόρεστ-Ίπσουιτς   γκολ/γκολ+όβερ2,5    2,45

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

 

Νίκος Κεραμύδας