Εκεί που δεν περιμένουν γκολ οι μπουκ

Καλησπέρα στην παρέα. Λίγο μεγαλύτερο το πρόγραμμα στην Γαλλία για σήμερα μιας και μεταφέρθηκε προς το παιχνίδι της Ligue 2 που καθιερωμένα γίνεται Δευτέρα, αφού τότε ξεκινάει η εμβόλιμη 17η αγωνιστική που θα ολοκληρωθεί με εννέα παιχνίδια την Τρίτη. Τόσα έχουμε και για σήμερα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.



Εκεί που δεν περιμένουν γκολ οι μπουκ

Θα ξεκινήσω με το ματς της Ligue 1 για να τηρήσω την ιεραρχία, εκεί που υπάρχει το ματς της Σεντ Ετιέν με τη Ναντ. Παρασκευή έπαιζε και την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Ζαν-Λουί Γκασέ, που είχε να αντιμετωπίσει μια αρκετά παράξενη πρόσφατη παράδοση που την θέλει να δυσκολεύεται την συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας αλλά και αυτή απέναντι στην μισητή Λυών, την οποία φτύνει αίμα για να κερδίσει μία στο τόσο.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εικόνα και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ σε εξΆ αναβολής ματς με τη Νιμ ο Γάλλος τεχνικός, που για απόψε θα επαναφέρει την βασική του ενδεκάδα. Στην απέναντι πλευρά, η Ναντ συνεχίζει να πείθει με τον Βάχιντ Χαλίλχοτζιτς στον πάγκο και με τον Εμιλιάνο Σάλα να μην σβήνει με τίποτα, όλη η ομάδα δείχνει ικανή να σκοράρει σχεδόν απέναντι σε κάθε αντίπαλο. 

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Γιώργου Σιάφα αλλά και των υπόλοιπων tipsters στο bet-hoven.net.