Θεότρελο 5-5 στο Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο 20λεπτο έκλεψε βαθμό στο «Βίλα Παρκ», εκεί όπου μαζί με την Άστον Βίλα χάρισαν σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ένα αδιανόητα τρελό ματς που ολοκληρώθηκε στο 5-5! Τέσσερα γκολ ο Έιμπραχαμ για τους «χωριάτες». Με ανατροπή, 3-2 η Μπρίστολ Σίτι την Ίπσουϊτς, η Στόουκ με παίκτη λιγότερο για μια ώρα (!) επιβλήθηκε 2-1 της Ντέρμπι Κάουντι.  



Θεότρελο 5-5 στο Άστον Βίλα – Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μένοντας με παίκτη λιγότερο στο 68' λόγω αποβολής του Φιγκεϊρέδο και με την Άστον Βίλα να κάνει τρομερή ανατροπή από το 3-4 για να φτάσει στο 5-4 στο 75ο λεπτό, η Νότιγχαμ Φόρεστ σίγουρα δεν πίστευε ότι μπορούσε να πάρει κάτι από αυτό το τρελό ματς, όμως τα κατάφερε!

Σε μια αναμέτρηση στην οποία προηγήθηκε με δύο γκολ μέχρι και το 6ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα και πέρασε άλλες δυο φορές μπροστά (2-3 και 3-4), το σύνολο του Αϊτόρ Καράνκα έφυγε από το «Βίλα Παρκ» με το τελικό 5-5 και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, ρίχνοντας ακριβώς από κάτω τη Ντέρμπι Κάουντι που ηττήθηκε 2-1 από τη Στόουκ.

Οι «πότερς», είχαν μείνει με δέκα παίκτες από το 33' λόγω αποβολής του Ετέμπο, ισοφαρίστηκαν σε 1-1 στο 50ο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γουίλσον, ωστόσο, ο Ινς στο 64' έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Γκάρι Ρόουετ και της χάρισε σημαντικό «τρίποντο».

Η Γουέστ Μπρομ πέρασε από το Σουόνσι με το τελικό 2-1 για τη 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, η Μπρίστολ Σίτι έφτασε με come-back στο 3-2 επί της Ίπσουϊτς η οποία παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο, τη βοήθησε η ήττα της Μίλγουολ με το 2-0 από τη Μπέρμιγχαμ ώστε να μην ξεφύγουν πολύ τα «λιοντάρια», μαζί και με τη Ρέντινγκ.

Τελος, άνετο 3-1 για τη Γουίγκαν στην αναμέτρηση με τη Μπλάκμπερν στο «DW Stadium»...

Κώστας Ζάλιαρης