Άφησε πίσω Σωκράτη και βασικούς, πήρε πιτσιρικάδες ο Έμερι

Ο Sokratis έμεινε εκτός αποστολής της Άρσεναλ για το ματς της Πέμπτης απέναντι στη Βόρσκλα στο Κίεβο, με τον Έμερι να παίρνει μαζί του στην Ουκρανία αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και να ξεκουράζει αρκετούς βασικούς ενόψει και της αναμέτρησης με την Τότεναμ, την Κυριακή.  



Άφησε πίσω Σωκράτη και βασικούς, πήρε πιτσιρικάδες ο Έμερι

Ο κόουτς των «κανονιέρηδων» πήρε μαζί του για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ παίκτες όπως οι Γκίλμουρ, Ίλιεφ, Μέντλεϊ, Ενκετία, Τζόρντι, Τόμσον, Γουίλοκ, Τζον Ρουλς και Σακά, αφού θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και να δώσει ανάσες σε παίκτες που τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι με τη Βόρσκλα, λόγω και των τεταμένων σχέσεων με τη Ρωσία και την κατάσταση που... μυρίζει μπαρούτι, μεταφέρθηκε την τελευταία στιγμή από την Πολτάβα στο Κίεβο και μέχρι νεοτέρας θα θεωρείται αμφίβολη η διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού οι οπαδοί των δύο ομάδων ενημερώθηκαν μόλις 48 ώρες πριν από το ματς ότι θα πρέπει να ταξιδέψουν... 350 χιλιόμετρα πιο μακριά από τον αρχικό τους προορισμό...

Δείτε την αποστολή των Λονδρέζων:

Κώστας Ζάλιαρης