Πρώτα... τον πέθαναν κι έπειτα ζήτησαν συγγνώμη όταν έμαθαν ότι ζει!

Τρομερό σκηνικό σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όταν ομάδα αποφάσισε ν' ανακοινώσει τον... θάνατο ενός νεαρού ποδοσφαιριστή τον οποίο και αναζητούσε δίχως αποτέλεσμα! Ο παίκτης ήταν απλά στην Ισπανία και μόλις ενημέρωσε την ομάδα του, τότε αυτή απολογήθηκε δημόσια για την τεράστια γκάφα της...  



Πρώτα... τον πέθαναν κι έπειτα ζήτησαν συγγνώμη όταν έμαθαν ότι ζει!

Το περιστατικό συνέβη στη Ballybrack FC, η οποία αγωνίζεται στην Leinster Senior League και ο ποδοσφαιριστής είναι ο Φερνάντο Νούνο Λα Φουέντε.

«Τον ψάχναμε παντού, μέχρι και στα νοσοκομεία και δεν τον βρίσκαμε πουθενά» ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου, Ντέιβιντ Μόραν, που έψαξε περισσότερο το θέμα και άκουσε πως ο ποδοσφαιριστής είχε φύγει από καιρό και βρισκόταν στη γενέτειρά του στην Ισπανία.

Αφού, λοιπόν, η ομάδα είχε ανακοινώσει ότι ο Νούνο Λα Φουέντε είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε ατύχημα με μηχανή και μάλιστα είχε αναβληθεί και ματς με την Arklow Town, υποχρεώνοντας και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή, όλα ανατράπηκαν!

Ο ποδοσφαιριστής έδωσε σημάδια ζωής, μίλησε με τους ανθρώπους του σωματείου και αυτοί απλά... ζήτησαν συγγνώμη για το λάθος τους.

Κώστας Ζάλιαρης