Πιέζει για τετράδα η Άρσεναλ

Την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την 4η θέση στον πόντο έχει η Άρσεναλ που φιλοξενείται στην επικίνδυνη έδρα της Μπόρνμουθ (25/11, 15:30) για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!  



Πιέζει για τετράδα η Άρσεναλ

Μετά και την ήττα των «μπλε», οι ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι μπορούν να μειώσουν την απόσταση από την 4αδα του πρωταθλήματος και να αυξήσουν την πίεση στους αγωνιστές τους.

Αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ απέχει 4 πόντους από την Τσέλσι και μεταβαίνει στην έδρα των «cherries» για να κάνει αυτό που ξέρει καλά… Να πάρει το τρίποντο! Αυτό άλλωστε δείχνει η παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, με τους «κανονιέρηδες» να μετρούν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 μόλις ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κινγκ επιστρέφει για τους γηπεδούχους, όχι όμως και ο Σμιθ που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Για την Άρσεναλ, ο Παπασταθόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Έμερι, τη στιγμή που εκτός παραμένουν οι Γουέλμπεκ, Ελνένι, Κοσιελνί, Μονρεάλ και Λιχτστάινερ.

Το πρόγραμμα κλείνει στις 18:00 με τη Γουλβς να αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, φιλοξενώντας την Χάντερσφιλντ που παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 7 πόντους.