Οπαδός έκανε τον επόπτη στο ματς της Μίλγουολ και θύμισε την ιστορία του Τζίμι Χιλ! (pic)

Τρομερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο «Ντεν», στην αναμέτρηση της Μίλγουολ με τη Μπόλτον, αφού χρειάστηκε να οριστούν τρεις διαφορετικοί διαιτητές για να διευθύνουν το ματς! Αυτός που είχε αρχικά κληθεί να «σφυρίξει» το ματς είχε ίωση, έπειτα επιστρατεύθηκε ο 4ος αλλά τραυματίστηκε κι εν τέλει εκτέλεσε χρέη επόπτη... κάποιος από την εξέδρα. Όλο αυτό, θύμισε την ιστορία του Τζίμι Χιλ, σε ματς Άρσεναλ – Λίβερπουλ στο Χάιμπουρι...  



Οπαδός έκανε τον επόπτη στο ματς της Μίλγουολ και θύμισε την ιστορία του Τζίμι Χιλ! (pic)

Εκείνος που εξ αρχής είχε οριστεί να διευθύνει το ματς στην έδρα της Μίλγουολ ήταν ο Τόνι Χάρινγκτον, ο οποίος, όμως, δήλωσε κώλυμα λόγω ασθένειας κι έτσι ο 4ος διαιτητής, Λι Σουάμπεϊ, έπρεπε να τον αντικαταστήσει.

Αυτός, τραυματίστηκε στη γάμπα και δεν μπορούσε να συνεχίσει κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να σταματήσει το ματς για πέντε λεπτά μέχρι να βρεθεί κάποιος... από την εξέδρα που θα μπορούσε να διευθύνει ως επόπτης! Ο εκ των βοηθών, Τζον Λιτς, έγινε 1ος διαιτητής και ο Στιβ Πέρι, που κατέβηκε από την κερκίδα, έτρεχε στην πλάγια γραμμή με το σημαιάκι στο χέρι!

Όλο αυτό, θύμισε πολύ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, μετέπειτα πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και αργότερα τηλεσχολιαστή, Τζίμι Χιλ, όταν τον Σεπτέμβρη του 1972 σε ματς της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ στο Χάιμπουρι, άφησε το μικρόφωνο στα δημοσιογραφικά θεωρεία και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει τη θέση του τραυματία διαιτητή, Ντένις Ντρέγουϊτ, που είχε αποκομίσει μυϊκό πρόβλημα!

Κώστας Ζάλιαρης