Γκολ και στις δύο αγγλικές αναμετρήσεις

Δεν μας δικαίωσαν τελικά οι δύο φιλοξενούμενοι που επιλέξαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Τόσο η Κόβεντρι όσο και Τζίλιγχαμ, εμφανίστηκαν κατώτερες των περιστάσεων και ηττήθηκαν δίκαια και καθαρά. Η Μίλτον Κεινς Ντονς από την άλλη, παρουσίασε το γνωστό της πρόσωπο και κέρδισε με μηδέν παθητικό. Μια αναμέτρηση, στην οποία ο "άσσος" μόλις και μετά βίας έφτανε στο 1,30 απόδοση, εμείς τον ανεβάσαμε στο 2,00 χάρη στα πλήρως ανανεωμένα και καλοπληρωμένα ειδικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν.  



Γκολ και στις δύο αγγλικές αναμετρήσεις

Για την Championship, η Ίπσουιτς φιλοξενεί τη Γούεστ Μπρομ στο "Πόρτμαν Ρόουντ". Η γηπεδούχος βρίσκεται στην τελευταία θέση, δεν έχει νίκη εντός έδρας στα 8 φετινά παιχνίδια(0Ν-6Ι-2Η), σκοράρει με το σταγονόμετρο(14 γκολ). Εδώ και δύο αγωνιστικές έχει νέο προπονητή, τον Πολ Λάμπερτ, και κάτι φαίνεται να αλλάζει. Τουλάχιστον στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού σε αυτά τα δύο ματς έχει ισάριθμες ισοπαλίες με σκορ(1-1 με Πρέστον και 2-2 στο Ρέντινγκ). Η Γουέστ Μπρομ έδειχνε να περνά μία μίνι-περίοδο κάμψης έχοντας τρείς ισοπαλίες και μία ήττα, ωστόσο στο τελευταίο υποδέχτηκε τη Λιντς, ήταν εντυπωσιακή και κέρδισε με 4-1. Ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό, σκοράρει(37 γκολ) και δέχεται(25 γκολ) με την ίδια ευκολία τέρματα. Δύσκολη η προσέγγιση του σημερινού παιχνιδιού, αλλά η παράδοση μεταξύ των δύο μπορεί να μας βοηθήσει. Στα τελευταία 19 παιχνίδια στην έδρα της Ίπσουιτς, η Γουέστ Μπρομ δέχεται γκολ! Σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων, το γκολ/γκολ έρχεται σε πρώτο πλάνο. Το Pamestoixima.gr έχει τη μεγαλύτερη απόδοση της αγοράς, στο 1,85 και θα την επιλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας θα διεξαχθεί στη "Ρίκοχ Αρένα" του Κόβεντρι, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Πίτερμπρο. Η Κόβεντρι είναι μία εντελώς αλλοπρόσαλλη ομάδα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Άκρως ενδεικτικό των παραπάνω είναι το γεγονός πως τον Οκτώβρη πέτυχε 5 νίκες στη σειρά και συνέχισε με μία ισοπαλία και μία ήττα(με δύο ακόμα ενδιάμεσες ήττες για το EFL Trophy και το FA Cup). Εντός έδρας δυσκολεύεται στο γκολ, έχοντας πετύχει μόλις οχτώ σε εννέα ματς. Η Πίτερμπρο κάνει μία εξαιρετική χρονιά, παρουσιάζοντας από την αρχή ένα άκρως επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή με ρεκόρ 7Ν-1Ι-1Η και γκολ 23-10. Σημειώνω πως στα εννιά αυτά εκτός έδρας, μία μόνο φορά δεν σκόραρε(στο πρόσφατο στο Γουίκομπ), μία πέτυχε μόλις ένα γκολ και τις υπόλοιπες επτά από δύο και πάνω. Στην τελευταία πεντάδα αγώνων δείχνει να έχει χάσει τη φρεσκάδα της, καθώς έχει ρεκόρ 2Ν-1Ι-2Η με 4-4 γκολ. Κάκιστη και η παράδοση που έχει στο "Ρίκοχ", αφού από το 2003 και σε οχτώ αναμετρήσεις(για όλες τις διοργανώσεις) έχει μόνο μία ισοπαλία και επτά ήττες. Βέβαια, στις πέντε από αυτές πέτυχε 2 γκολ ακριβώς. Άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση η σημερινή, πολύ δύσκολη η επιλογή σημείου. Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω, η επιλογή του συνδυαστικού όβερ 2,5 γκολ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο. Η απόδοση στο Pamestoixima.gr είναι στο 1,85.

Συνοπτικά

Ίπσουιτς-Γουέστ Μπρομ γκολ/γκολ 1,85

Κόβεντρι-Πίτερμπρο όβερ2,5+γκολ/γκολ 1,85

 

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Νίκος Κεραμύδας